Szedhetek kreatint ha enyhe magas vérnyomásom van?
Figyelt kérdés
Nagyjából 135-145 Hgmm szokott lenni a vérnyomásom. Testépítéshez szeretnék kreatint szedni, viszont úgy olvastam hogy növeli a vérnyomást is. L-arginint is szeretnék szedni, az viszont elvileg csökkenti. Esetleg kombinálva csökkenti az L-Arginin ezt a mellékhatását, vagy a biztonság kedvéért inkább felejtsem el a kreatint?2020. júl. 20. 22:53
11/13 anonim válasza:
A kreatinnak az első hónapban van magyon durva hatása. Hihetetlen első néhány alkalommal, ami többletet ad robbanékony teherbírásban.
Viszont kb 2 hónap után már egyre kevésbé hat. Ezért időnként ki kell hagyni pár hónapig, hogy utána megint az a hatás jelentkezzen, mint a legelején.
12/13 anonim válasza:
Kreatin vizet köt meg az izmon belül semmi köze nincs a vérnyomáshoz, szerintem szedd nyugodtan.
13/13 gergoap válasza:
Semmiképp ne szedd! Vagy 20 évig szedtem kreatint, ami magas vérnyomást okozott nálam. Folyamatosan gyógyszert is kell szednem. Szóval ez azért van, mert a vesét terheli, az okozza a magas vérnyomást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!