Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Utcai harcnál mit kell tenni...

Fa_ember16 kérdése:

Utcai harcnál mit kell tenni ha valakinél kés van?

Figyelt kérdés
2020. júl. 17. 15:35
1 2 3
 1/28 MadSeal ***** válasza:
95%
Futni
2020. júl. 17. 15:39
 2/28 anonim ***** válasza:
95%
Nem is csak simán elfutni, hanem kifulladásig hátra sem nézve.
2020. júl. 17. 15:45
 3/28 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy nem hősködni,de csak a futás a legjobb megoldás?én már láttam videót ahol székkel megdobták a késelőt és aztán a csávesz lekéselte a késelőt. A végén mind 2 meghalt,úgyhogy sok értelme nem volt🤦‍♂️
2020. júl. 17. 15:45
 4/28 anonim ***** válasza:
93%

Nincs. Késes harcban meg fognak vágni. Ez gyakorlatilag garantálható. Még akkor is, ha képzett és gyakorlott küzdősportoló vagy. Ha meg képzetlen és gyakorlatlan harcművés, még veszélyesebb, mintha semmit nem tudnál, mert azt hiszed tudsz védekezni és beleszaladsz a késbe.

Az egyetlen dolog, amit rehetsz, hogy elfutsz. Ha nem tudaz, akkor magad elé fogsz valamit, amivel egyszerűbb távolságot tartani (pl. széket, a hátizsákod) és az első adandó alkalommal elfutsz. Ha ezt az alkalmat a szék hozzávágása adja meg, akkor úgy, nem pedig ráveted magad.

A kés a legveszélyesebb fegyver, amivel az utcán összefuthatsz. Veszélyesebb, mint egy pisztoly.

2020. júl. 17. 15:55
 5/28 A kérdező kommentje:
#4 a székkel dobálózás az csak egy hülye példa volt,persze hogy el futok minthogy egy cigány aki életeben csak késsel tanult meg harcolni,leszúrjon. Úgyee tudnék védekezni
2020. júl. 17. 16:11
 6/28 MadSeal ***** válasza:
87%
Mint írtam futni, persze hacsak nem te vagy a helyi kidobó, vagy olyan ismerősökkel vagy, akik lassabbak és gyengébbek (család, barátnő, gyerekek). Akkor nem nagyon választásod. Ez a székdobás elég jó lehet, illetve egy gyors, erőteljes mae geri (front kick) is hasznos lehet bordákra vagy gyomorszájra (bár ez veszélyes és tapasztalot igényel), vagy akár valami paprikaspray. De ennek a vége is az, hogy futás, amíg az áldozat fetreng vagy szenvdd, hacsak nem a kidobó vagy. Akkor biza neki kell menned, de gondolom a kidobóknak erre az esetre van viperájuk vagy valami.
2020. júl. 17. 16:14
 7/28 A kérdező kommentje:
A kidobóknak csak van paprika spray-ük vagy nekik is kés,vagy lehet hogy még sokkoló is.
2020. júl. 17. 16:19
 8/28 anonim ***** válasza:
28%

4 azért egy 15-ös kapacitású Glockból én bele tudnék ereszteni egy egész tárat egy késes cigányba vagy egy kétméteres 130 kilós kancigány bűnözőbe

A pisztoly meg veszélyesebb mint a kés: egy átlagos 9nn-es kaliberű pisztoly 50 méterig használható célzott lövésre (bár 50 méteren már nagy a szórása), míg egy kés csak közelharcban használható

2020. júl. 17. 16:19
 9/28 anonim válasza:
89%
8-as: Igen és mindenki Glockkal és hasonló lőfegyverekkel járkál a városban... Ahogy előttem is írták a futás a legjobb megoldás ilyen helyzetben.
2020. júl. 17. 16:27
 10/28 anonim ***** válasza:
35%
9 köszönd meg Orbánnak meg a mindenkori Parlament tagjainak
2020. júl. 17. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!