Üdv! Testépítő srácok! Köztetek van olyan aki gyúr, de viszont a szertornát nem műveli?
Egyezzünk meg annyiban hogy nem mindenki bírja a fizikai munkát. És nem egyszer kell kiprobalni, hanem próbálj meg megelni belőle. Hidd el nem fog sikerülni. Nehéz fizikai munkát én sem bírom. De én nem is verem a nyálam hogy...
Gyerek korom óta sportolok, ( nem géppel, csak saját súllyal , fekvő , húzódzkodás ) , futok mellette es kuzdosportolok.
3 napig voltam egy kertépítő mellett segédmunkás, nem bírtam!
Ne keverjük már a szezont a fazonnal, teljesen más mozgás, a melós se tudná szabályosan felhúzni magát 12x valószínűleg, mégsem tartom gyengének, az ő teste azt a mozgást szokta meg, aki meg sportol kajak/kenu bármi, az meg azt a mozgást.
Miért kell mindig lenézni a másikat? Ha valaki nagydarab akar lenni, hagy legyen, joga senkinek nincs beleszólni!
A kétkezi munka a stabilizátorokat kezdi ki, amiket egy áltag testépítő nem edz. Ettől függetlenül én leiskoláznom az összes rakodó és egyéb munkást. Esélyük nincs. De ez nem azért van mert akkora talentum lennék vagy iszonyatosan erős. Csupán rendjén kezelem a dolgokat és nem csak a felszíni nagy mozgató izmokat edzem, hanem a mélyebben fekvő stabilizátorokat is. Ráadásul mindezeket összetett gyakorlatokkal szettben. Nekem mindegy, hogy hány kilós a cementeszsák, hiszen bőven sokkal több súlyokat tartok a kezemben egy felhúzásnál vagy egy plusz súlyos húzódzkodásnál. Mindegy mennyit kell sétálni a csempékkel vagy a talicskákkal.. hiszen a kitörés messze nehezebb.
Amikor én vittem be a 90 kilós összeheggesztett lépcsőmet a házba, mert a három lakatos nem bírt vele befordulni... Aztán néztek, hogy mi történt mialatt elmetnem a dohányboltba bagóért. Lehet, hogy aki eszetlenül használja az övet és a gurtnit, nem bír edzeni, nincs tisztában az alapokkal az elvérezne egy "építkezésen". De az az edzésük hiányossága miatt van és nem amiatt, mert testépítenek. Én ugyan úgy elmegyek edzeni egy-egy komoly napos kétkezi munka után este, mint amúgy bármikor máskor. A munkások meg otthon pihegnek már a tévé előtt..
Amúgy pedig Arnold is építkezesén dolgozott kiegészítésként az első éveiben. és nyilván nem ő az egyetlen ilyen alpha és omega.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!