Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Üdv! Testépítő srácok! Köztete...

Üdv! Testépítő srácok! Köztetek van olyan aki gyúr, de viszont a szertornát nem műveli?

Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 13:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a testépitők közel 100%-a csak gyúr és a szertornát még iskolában se próbálta meg

Mondjuk felesleges is középiskolában főként a gimnáziumokban a kötelező szertorna

Nem akarok én Csollány Szilveszter lenni csak az egészség megőrzése és a fejlődés a cél

2020. júl. 14. 14:12
 2/14 anonim ***** válasza:
12%
Elég szomorú, hogy arra mentek, hogy akkorák legyetek mint a vizilo, aztán egy 20 kilos cementeszsákot arrébb kellene rakni, az már nem megy
2020. júl. 14. 14:32
 3/14 anonim ***** válasza:
61%
2020. júl. 14. 14:37
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

Újra a szokásos hülyeség...20 kilós cementeszsák...szerinted egy olyan aki 160nal nyom fekve,220al guggol és 200 kilót húz fel annak nehezebb felemelni egy cementeszsákot mint egy olyannak aki csak fekvőtámaszozással edz?

Komolyan ennyi ostoba embert ami itt van az már vicc.

2020. júl. 14. 14:39
 5/14 anonim ***** válasza:
9%

Ez az igazság. Most mit mondjunk? Építkezésen, ahol nem dögleni kell a fekvenyomópadon, fél napot nem bírnátok ki.

Akkor meg mire mentek a 200-as nyomásotokkal? Arra, hogy anonim felületeken dicsekedjetek vele?

2020. júl. 14. 15:09
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Az a baj,hogy csak féltékeny vagy,reális érveid viszont nincsenek,de ugye ez szokta jellemezni a féltékeny embert.
2020. júl. 14. 15:17
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

Én szoktam terembe járni, alapgyakorlatokkal edzek, az a célom hogy minél nagyobb legyek és nagyobb súlyt tudjak megmozgatni.

És láss csodát:

Építkezésen dolgozom. És egy cementeszsák nem 20 kg, hanem 40. Mégis el tudom vinni😮.

Persze van 20 kilogrammos is de olyat senki se vesz.

2020. júl. 14. 15:28
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Az a helyzet kisbarátom, ide nem kellenek érvek.

Fogod magad, lejössz egy építkezésre vagy aszfaltozásra, 12 órát megállás nélkül végigrobotolsz, akkor erős vagy, ha fél óra után kifulladsz, akkor meg egy gyenge f*s.

Nincs mit ezen érvelni. Az számít, a való életben mit mutatsz.

Ha háború lenne, és fél óra után összef*snád magad, mert te nem az ilyen terheléshez szoktál, akkor is a melledet vernéd, hogy amúgy a pinnatárogatón mennyivel nyomod? Hidd el, senkit nem érdekelne...

2020. júl. 14. 16:22
 9/14 anonim ***** válasza:
80%

Gratulálok.

Valóban igazad van.

Én egy gyenge fos vagyok, amiért tanultam és a nem fizikai munkámmal 3-szor annyit keresek, mint te, valamint 3-szor annyival is guggolok szabadidőmben.

Ide tényleg nem kellenek érvek.

2020. júl. 14. 16:27
 10/14 anonim ***** válasza:
87%
12 óra építkezésen nagy kaland...ha az 50 éves full alkesz bírja a 40 kilójával meg 3 rákkal és a 140 kilós zsírvalag cukorbeteg aki szintén alkesz akkor nem nagy cucc az egész,bár ezekszerint pont az ilyenek csicskáztatnak téged.
2020. júl. 14. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!