Milyen étrendet kövessek, hogy tömeget szedjek fel?
Figyelt kérdés
165 cm vagyok, 45 kg, mivel még nem vagyok nagykorú az itthoni kosztot eszem. Izmosodni szeretnék, amihez fehérje kell, nekem, ha jól számolom 45*1,3=58,5 g, ami nem is olyan sok. De mivel itthoni kosztot eszem, nem tudok minden nap csirkét enni rizzsel,hiszen ugyan azt eszem, mint a család többi tagja, így valaki ajánlana egy étrendet, amit itthon is meg tudnék enni? Pl magvak, joghurt, tojás, stb.2020. júl. 11. 15:56
2/2 anonim válasza:
Az otthoni kosztból egyél rendesen, és egészítsd ki, ha szükséges. Ha kevés a fehérje: túró/kőrözött, sajt, konzerv hal. Az olajos magvak (pl. kesudió) nagyon hasznosak, mert azokban van fehérje, zsír (hasznos zsírsavak) és némelyikben nem elhanyagolható mennyiségű szénhidrát is. Süthetsz tojást/rántottát is, ebbe tehetsz még ezt-azt (pl. virslikarikák, szalonna).
Nem muszáj csak csirkét enni rizzsel, ehetsz másfajta gabonákat és húsokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!