Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi 1 2szem danabolnak...

Napi 1 2szem danabolnak milyen hatása lenne 2 hónapon át?

Figyelt kérdés
18 vagyok, 5 éve testépítek. A kajám faszán be van lőve, az edzéseim is kemények. 60 kilosan kezdtem, most 85 vagyok, kicsit zsírosan. Valami erőt hozna ez a mennyiség, vagy tömeget? Ha igen kellene levezetés vagy anti osztrogen mellé?

2020. júl. 7. 13:39
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
A legjobb guggolásom 180-ba 5, fekvenyomásban 130-ba 3, felhúzásban pedig 230-ba egy sikerült. Guggi, fekvenyomásból egy éve kb nem maxoltam.
2020. júl. 8. 20:32
 12/27 anonim ***** válasza:
attol függ, hogy vegig 1-2 szemet szednel vagy kuraban tolnad. szerintem egy kuranak tobb hatasa lenne, bar velemenyem szerint van jobb cucc a danabolnal foleg elso kura kent. privatban kuldesz kepet talan jobban ralatok, hogy megeri-e vagy meg nem. bar szerintem addig told ki amig tudod-azaz amig nem lassul nagyon be a fejlodes- en 24ig nem tolnam ha realisan nezzuk, mert akkora a potencia a fejlodesedben abban a korban, de tudom, hogy benne lenni mas. en is hasonlo helyzetben vagyok. szerintem gondold vegig es, ha keszen allsz meghalni es feladni mindent ezert a sportert akkor a kezedben a dontes;)
2020. júl. 12. 22:10
 13/27 clint ***** válasza:
100%
Ismét leírom, mert úgy látszik nem értetted meg. A felezési ideje pár óra, azaz 2 szemmel többet ártasz magadnak mint többel. A danabol és más methandione tartalmu cuccok emiatt a legkárosabbak és emiatt okoznak nagyobb gondokat hormonális téren mint más. Az ideális és hatásosabb is az lenne, ha valahogy szinten tartanád, ha ragaszkodsz a két tablettához legalább felezd el és akár éjjel is felébredsz bevenni egy felet.
2020. júl. 14. 07:23
 14/27 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat, ha menne akkor propi menne, heti 200mg, nem tudom az mennyit dobna, tudom hogy kombinálva hatvanyozottan jobb lenne, de meg akarom először "izlelni"
2020. júl. 14. 17:08
 15/27 anonim ***** válasza:
25%
Mit akarsz megízlelni hülyegyerek? Azt se tudod mit mivel miért meddig kell, lehet edzeni se edzel jól, kajád is xar de egyből a kox... Remélem gynó lesz a csöcsödben az első kúrától😂
2020. júl. 14. 17:49
 16/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, napi fél kiló csirkét, ennyi marhát és ennyi halat eszek, 2 kiló zöldséggel, a ch-t édesburibol, jazminrizsbol, bulgurbol oldom meg. Fentebb írtam pár jobb emelésem, nyilván a szar edzésemnek tudhatom be őket..
2020. júl. 15. 08:45
 17/27 anonim ***** válasza:
26%
Attól még fingod nincs az egészről. Anyuci megfőzi a pici fiának a kaját, el is mosogat gondolom, de a hülyegyerek nem tud edzeni/genetikai hulladék ezért koxolni kell😂 Gynós csöcs forever😂😂
2020. júl. 15. 09:15
 18/27 A kérdező kommentje:
2 melóhelyen dolgozom, hogy tudjam honoralni magamnak az egészet, kb 5 éve sütök-főzök, nyilván genetikai hulladék vagyok, biztos szar eredményeim vannak az alapgyakorlatokban, de az ilyen trollokat imadom
2020. júl. 15. 11:37
 19/27 anonim ***** válasza:
21%
Eredmény? Na azt megnézném, szerintem itt a gyakori rajtam kívül egy két ember tud csak felmutatni valamit. Mármint eredményt versenyen
2020. júl. 15. 12:26
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
#19 na mutasd azt a formát
2020. júl. 15. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!