Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kaloria deficit vagy szufficit?

Kaloria deficit vagy szufficit?

Figyelt kérdés

Szoval.. a problemam az lenne, hogy eleg vekony vagyok. A foci niatt a labaim relative nagyok de a felso testem borzalmas.

Vezna karok + bellyfat.

A kerdesem, hogy mit kellene tennem? Tartani a kaloria deficitet, hogy valahogy lepusztitsam a hasamrol a szemetet vagy lepjem tul a szukseges kaloriat es edzek az izmosabb felsotest erdekeben..de akkor mi lesz a gömb hasammal?

2020. júl. 4. 10:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek szerintem semmikép ne legyél deficitbe, mivel azt mondod vézna a karod, a végén még ennél is véznább lesz, az pedig nem szép látvány. A legjobb megoldás az lenne ha elkezdenél súlyzós edzést végezni, és mellet egy kicsi szufficit-be lennél az elején, majd ha nagyon zavar a hasad elkezdesz szálkásítani, azaz kalória deficitbe kerülsz.
2020. júl. 4. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!