Érdemes otthonra 90-100 ezer forintos futópadot venni?
Én ma próbáltam, de amikor leszálltam róla, rögtön elkezdtem szédülni és a lábaim is mintha részegek lettek volna. Én a természetben való mozgás híve vagyok, minthogy erre ennyi pénzt elverjek. Igaz volt rajta dombnak felfelé futás üzemmód is, viszont mindezeket friss levegőn el tudom végezni. Gondolom a villanyszámlát is pörgeti rendesen. Lehet én vagyok túl maradi.
Szóval mit gondoltok erről?
Én szobabinyót vettem, kicsit drágábban. Az megérte nekem.
Futópadot NE! Konditeremből is kihajítanám az összeset. Csak szívják ki a drága oxigént,pedig futni máshol is lehet.
Egyik válaszoló írta itt, hogy a rokona a kinti futás miatt már nem futhat többet, mert tönkrementek az ízületei és műteni kellett a térdét.
A futópad pedig rá kényszerít a tempó tartásra.
Nekem 250-es van, teljesen jól müködik. Mondjuk nem vagyok valami nagy darab, ezért elférek, de volt hogy a könyököm beleakadt az oldalába, de akkor már eléggé fáradt voltam és ide oda cikáztam. Na, akkor kb olyan idegállapotba kerültem, hogy a gyártóját is megvertem volna úgy, hogy nem ismeri fel az anyja.
Szerintem okés a dolog, érdemes megvenni és nem kell kimenni az emberek közé. (Nem vagyok antiszociális...áhh neeem)
De komolyra fordítva, teljesen megéri, teszi a dolgát és ugyanúgy futok, zenét rakok be rajta van rajta légkondi szval tök fullos én nagyon szeretem.
Én szeretek futni, futok is sokat kint, de ha fizetnének érte sem futópadoznék. Fejben teljesen más a kettő. Az előbbi szabadság érzetet ad, az utóbbi épp az ellenkezőjét.
Egyébként az otthpnra vett kondigépek 95%-a porfogóként végzi, mert a kezdeti lelkesedés után nem használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!