Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi 35 perc futópadozás, de...

Napi 35 perc futópadozás, de az mindennap ér valamit?

Figyelt kérdés

napi 35 perc futópadozás, de az mindennap vagy legalábbis heti 6 nap egy pihi nappal ha úgy van....

vagy legyen heti 3 edzés de mondjuk 1 órás futópadozással

nagy súlyról indulok (105kg, porckorongsérvem is van szóval nem futok, hanem gyorssétálok)

Polar mellkaspánt + polar karórával mérek mindent

ma : 35 perc futópadozás, átlagos pulzus :132, max pulzus 150, elégetett kalória : 250 kcal

rendesen leizzadtam, de örömmel csináltam és jól érzem magam...

ha 45 percet megyek akkor valamikor nincs is kedvem elkezdeni és várom hogy vége legyen de ez a 35 perc tökéletes számomra...

de a kérdés, hogy ennek van-e értelme?

célom: természetesen a zsírégetés

kajára figyelek. ez alap.

2020. ápr. 8. 16:20
 1/8 A kérdező kommentje:
[link] : itt a kép a polar rögzítésből
2020. ápr. 8. 16:26
 2/8 A kérdező kommentje:
kalcium pyruvatot szedek (lifetilt) + zhero multivitamint (az is lifetiltes)
2020. ápr. 8. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

Igen, van értelme, és jól is csinálod hogy inkább kevesebbet futsz, de minden nap.

És lényeg ahogy írtad is, hogy szereted, jólesik.

Csináld így ezt még addig hogy, (jó ez a rendszer) , egy idő után érezni fogod hogy menne könnyedén több is.

Először az időtartamot növeld, majd később a tempót.

Nem vagy még felkészülve a 45 percre, azért nem esik jól. Ez nem baj, ne is erőltesd, csak legyél szigorú magadhoz, csináld rendszeresen azt amit eddig, hozni fogja magával a fejlődést, (szintlépést).

2020. ápr. 9. 01:38
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

"és jól is csinálod hogy inkább kevesebbet futsz, de minden nap."

Ha csak a mozgás öröméért csinálja valaki akkor igen. Ha fejlődni szeretne és céljai vannak az embernek akkor nagyon rosszul teszi.

"célom: természetesen a zsírégetés"

Szomorú, hogy manapság ez a legtermészetesebb, hogy a zsírégetés a cél. :( Szomorú, hogy a világ egyik legelhízottabb nemzete vagyunk.

Ne vedd magadra kérdező, te legalább tenni akarsz ellene!

2020. ápr. 9. 09:41
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

4# Nem tudom miért bántod a kérdezőt azzal hogy nem fejlődik azáltal amit csinál.

Leírta hogy nagy súlyról indul, plussz egyéb bajai vannak, nem megy neki a 45 perc.

Nagyon is jó úton halad, ha nem megy valami, csak úgy fejlődhet ha gyakran keveset (amennyi jólesik neki) csinál.

És odaírtam azt is, hogy csak így tud majd szintet lépni.

Olvasd el figyelmesebben az írását, tulajdonképpen gyorsgyalogol.

El tudod te azt képzelni hogy honnan indulhatott? Van venned egy kis empátia?

Szerintem óriási teljesítmény heti 6 napot 35 percezni, idővel menni fog ez neki jobban is, nem kellene leszólni, neki ez nagyon is jó fejlődés.

2020. ápr. 9. 11:01
 6/8 anonim ***** válasza:
18%
Te miről beszélsz? Megmondtam, hogy ne vegye magára. Erre te itt hisztizel.
2020. ápr. 9. 11:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem veszem magamra, kövér vagyok, ez tény. Egy rakás más szerencsétlenséggel együtt (inzulinrezisztencia, pajzsmirigybetegség stb) de szeretnék tenni ellene...

Persze, nem is azt mondom, hogy a következő 15 évben 35 percet fogok csak menni,hanem ha már jól esik a 45 perc, akkor az is mehet....

Nem arról van szó, hogy nem megy a 45 vagy 60 perc, mert megy, de tényleg az órát nézegetem már a 40. perctől, hogy mikor lesz már vége és hnap ink nem is csinálom...de így jól esik

2020. ápr. 9. 13:05
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Szuper, csak így tovább 👍
2020. ápr. 9. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!