T| mit gondoltok az anabolikus ablakról? Szerintetek létezik?
Figyelt kérdés
Egyik kutatás azt mondja hogy van, a másik azt hogy nincs...
Szerintem tökmindegy, mivel edzés után én mindig farkas éhes vagyok, szóval ha van ha nincs eszek utána fehérjét.
2020. jún. 26. 14:23
1/14 A kérdező kommentje:
nyilván a legelső szó az akart lenni hogy ti, csak úgy nem engedte kiírni.
2020. jún. 26. 14:24
2/14 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy edzés útán eszek fehérjét, hogy rántott húst rizzsel, vagy valamit amiben van fehérje, de fehérjeturmixot nem szeretek utána inni.
2020. jún. 26. 14:25
3/14 anonim válasza:
Felesleges a feherjeturmix. Hús menjen az jó lesz.
4/14 A kérdező kommentje:
ember olvasd már el amit írok.
2020. jún. 26. 14:51
5/14 anonim válasza:
Ember azt írom! Jó a hús azt edd! Értelmezd már mit írok!
6/14 anonim válasza:
Hát azt már én sem tudom, van-e ablak vagy nincs... de ha van, akkor szerintem jobb a turmix, mert gyorsabban, tisztán "lövöd be" magad proteinnel. Ha meg nincs, akkor tényleg mindegy, mit fogyasztasz, csak a napi összes fehérjemennyiség legyen meg.
7/14 MadSeal válasza:
Szerintem van, de elég kis ablak lehet (mármint nem számít olyan sokat). Ha délben eszel egy kiadós, fehérjedús kaját, addigra lesz miből a szervezetnek építkezni.
9/14 anonim válasza:
Mit lősz te be? Ez nem heroin meg kokszika hogy be kelljen lőni!
10/14 anonim válasza:
Értelmes kitatást még nem láttam, ami azt állítja, hogy van és alá is támasztja. A legtöbb, amit mutattak, hogy ha van is ilyen ablak, az legalább 6 óra, ennyi idő alatt meg úgyis eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!