Hallotatok róla, hogy kutatók bebizonyították, hogy nem létezik anabolikus ablak?
Miért troll? Ez most valami új divat itt, hogy minden kérdésre oda kell írni, hogy troll?
Mibajotok van?
"Döbbenetes hol tart a tudomány!"
Emiatt. Kicsit úgy tűnik mintha irónikusan írtad volna. Plusz a gyakorin van rengeteg olyan ember aki nem hisz a kutatási eredményeknek és azt mondja, hogy "Nekem már 10 éve működik" így lehetetlen megváltoztatni a véleményét és csak veszekedés lesz a vége.
(Persze az ezt állítók nem próbálták meg 10 éven keresztűl, hogy mi lett volna ha nem edzés után 5 percel dönti be a fehérje port így a fent említett tapasztalatra épülő indok nem egészen helyes, de mindegy.)
Amúgy az 1es menjen nyugodtan bele a biokémiába. Minél részletesebben, mert így csak egy félmondatban megemlíteni, hogy "amúgy profi vagyok a témában, de nem tanulítom" kicsit olyan mintha csak kredibilitást akart volna magának adni a semmire. (Ugyan azon az oldalon vagyok mint ő, csak nem tetszik ez a vita taktika)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!