Kreatin monohidrát tablettásan?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Bocsi az ekezetek hianyaert, angol billentyuzet
Kreatin Monohidrat porrol van szo. Regen 2-3 even at gond nelkul lement most 1 ev pihi utan kezdtem el es egyszeruen nem birja a hasam..miutan lement ra egy orara elkezd fajni, lehuz elmegy kb az eletkedvem is olyan szinten hat a gyomromra. Lefekves elottrol rogton kiiktattam de napkozben is szetroncsol..
Kreatin monohidratot tabletta formajaban van ertelme probalni vagy valoszinuleg ugyanezt az eredmenyt erem majd el? Sok vizzel iszom egyebkent az nem lehet gond.
2020. jún. 18. 17:46
2/3 anonim válasza:
Nem az a lenyeg, h por vagy kapszi, hanem h mekkora adagokban tolod egyszerre, illetve h milyen kotesben levot. Olvass utanna, builderen van rola egy jo cikk. Ha nem talalod kesobb geprol belinkelem.
3/3 anonim válasza:
Engem 6g-nál több egyszerre fosat. Vagy kevesebbet veszek be vagy szétosztom kisebb adagokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!