Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ketogén diéta tömegnöveléshez...

Ketogén diéta tömegnöveléshez és erőemeléshez? Működne?

Figyelt kérdés

2020. jún. 17. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Diéta tömegeléskor??
2020. jún. 17. 17:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor úgy értem, hogy étrend
2020. jún. 17. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Ha a ch-t kiváltod zsírral, de lapos leszel és gyenge. Kell a ch, főleg az erőemelésben
2020. jún. 17. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én próbáltam tömegnöveléshez,de nem nagyon akart működni nálam...előtte 4 hónapig zsírégetéshez jó volt,napi 2000 kalória 100-120g fehérje,max 20g ch,160g zsír,nem voltam éhes kb soha,jó közérzet,energia is volt szépen,utána 2 hónap próbaidőt adtam neki tömegnöveléshez 3000-3500 kalória itt is betartva a 75% zsír,20% fehérje és 5% ch dolgot,de kilók se akartak megindulni,energia az a minimum alatt,rossz közérzet meg folyamatos migrén...szóval én el is engedtem a dolgot,nekem kell a ch,lehet,hogy valamit nem jól csináltam vagy csak nekem nem akart működni csak érdekes,hogy 2000 kalóriával minden jó volt,energia erőszint is erre mikor emelek a kalórián gyengébb leszek?nem értem...

Én tuti csak zsírégetéshez fogom használni,mert ahhoz bevált,persze az első 2 hét ott is szenvedés meg full depi volt az adaptálódás miatt utána viszont tetszett.

2020. jún. 17. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
32%
#1 az nem a kérdező problémája, hogy te nem vagy tisztában a szavak valódi jelentésével...
2020. jún. 18. 05:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!