Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdő testépítés személyi...

Kezdő testépítés személyi edzővel?

Figyelt kérdés
Elszeretnék kezdeni edzeni, mert elég vékony vagyok (189 cm magas és 65 kg). Mivel helyesen akarom végezni a feladatokat így személyi edzővel edzenék. Gerincferdüléssel neki lehet kezdeni? Mit kell, h tudjak az edzőtermekröl? Direkt olyan helyre mennék, ahol személyi edzők vannak.
2020. jún. 17. 06:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

El lehet kezdeni, de lehet, hogy praktikusabb olyan edzőhöz menni, akinek gyógytornáról is vannak ismeretei.

Amire edzőnél figyelj, hogy magyarázza el rendesen, mit miért csináltok, miért úgy jó ahogy, mert ez a tudás kell majd, amikor függetlenedsz.

Figyelj arra is, mennyi étrendkiegészítőt ajánl és hogyan javasolja az adagolásukat.

Egyéb forrásokból is tájékozódj és vesd össze az ismereteket azokkal, amit az edző mond.

Legyen rendes edzésterv, ne azzal fogadjon minden nap, hogy "na ma mit csináljunk".

Figyelj arra, hány embert edz egyszerre. Láttam már olyat, aki egy alkalomra 5-öt 6-ot is bevállal. 1, vagy maximum 2 hasonló erőszinten lévő kliens rendben van.

2020. jún. 17. 06:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2020. jún. 17. 08:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A gerincferdülésre kimondottan jó pl a hát edzés, sokat fog javulni
2020. jún. 17. 09:10
 4/5 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok.
2020. jún. 17. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Az edzők 95%-a 0 szaktudással rendelkezik, kezdőként szinte lehetetlen hogy olyat válassz aki tényleg segít.

Edzés: ICF 5x5

Gerincferdülés: Beszélj gyógytornásszal és kérdezd meg vannak-e olyan gyakorlatok, amit nem csinálhatsz

2020. jún. 17. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!