A biotech USA-tól a vaníliásat próbáltam, de minden korty után öklendeztem egyet. Most az ISO whey zero-t terveztem kipróbálni csokisba, de nem szeretnék megint melléfogni.
Biotech mind egy xar, scitec mind nagyon finom, de csak a piros vödrös, ronnie coleman féle fehérje is, protein buzz elmegy
2020. jún. 15. 11:55
4/9 anonim válasza:
A biotechnek minden termeke egy fogyaszthatatlan moslek. A feherjenek meg a szenhidratnak is konkretan technocol ize van. A scitec viszont kifejezetten finom, en csak azt ittam.
2020. jún. 15. 12:47
5/9 anonim válasza:
Vanília ízűt én pl egyikből se merek már venni annyi a rossz tapasztalat sajna pedig imádom,talán majd scitec 100% whey proból kipróbálom egyszer,mert a csokis nagyon jó meg az eddigi összes íz finom volt tőlük,semmi hasfájás,puffadás,nekem bevált.
Biotech meg aki próbálta tudja,hogy árához képest szenny.
2020. jún. 15. 13:30
6/9 anonim válasza:
Én csak a MyProteint tudom ajánlani. Nekem az volt, ami 2 év keresgélés után bevált. Ha kifogsz egy akciós időszakot, akkor teljesen megéri árban is. Havonta szokott lenni -41%, figyelni kell. +vannak magyar sportolók, akiket szponzorálnak, ők kapják az ilyen nagyobb kuponkódokat pl. Lucai Balázs
2020. jún. 19. 08:47
7/9 anonim válasza:
Kezdő porozóknak a zöld jumbót ajánlom. Fantasztikus íz, tökéletes beltartalom.
2020. jún. 19. 09:48
8/9 anonim válasza:
Nekem a Biotech Iso Whey Zero vált be, csoki vagy mogyoró ízesítésűt iszom már több mint egy éve (kb. havonta fogy egy 2,27 kg-s).
A Scitec nekem nem jött be, túl édes az ízlésemhez.
A helyedben vennék néhány 25 grammos tasakosat letesztelni az ízeket, utána pedig venném nagy kiszerelésben azt ami legjobban ízlett.
2020. jún. 19. 10:23
9/9 anonim válasza:
Jumbohoz visszatérve ha veszel, tényleg nagyon jó, de nehogy a vaniliásat!!!! Én azt vettem és alig bírtam meginni, konkrétan cukros liszt íze volt... De a csokis szerintem finom abból is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!