Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fáj a hasam a fehérjeportól.Mi...

Fáj a hasam a fehérjeportól.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Edzés után egy ideje próbálgatom ezeket a BioTechUSA fehérjepor italokat,de állandóan rosszul vagyok tőle és erős fájdalmat érzek a gyomromban. Ugyan laktózintoleráns vagyok,de mindig olyan készítményt veszek,amire külön rá van írva,hogy lactose free,és a laktóz miatti fájdalom nem ugyanilyen. Lehetséges,hogy a tejsavófehérjét nem bírom? És (nyilván a természetes fehérjéken pl. húsokon/tejtermékeken kívül) mivel tudnám ezt helyettesíteni? Van valamilyen ehhez hasonló,bevált készítmény? 21/L

2020. jún. 13. 18:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak tippelek:

- talán nem az összetevőitől, hanem a mennyiségtől fájdul meg a gyomrod. Mekkora adag? Eleinte én is így voltam.

- az általad említett márka nem biztos, hogy a legjobb minőségű, hiába van agyon hypolva. Engem mindenki óva intett tőle legalábbis.

A többi kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni.

2020. jún. 13. 18:58
 2/13 A kérdező kommentje:

Értem,és van olyan márka,amit esetleg te próbáltál vagy tudnál ajánalni? Egyszerűen csak bármilyen boltba vagy edzőterembe menet ezt tolják az arcomba,ezért gondoltam,hogy jó lehet.

Ezeket ilyen kis tasakban vettem,próbaként.25 grammosak, 300ml vízzel, meg laktózmentes tejjel is próbáltam.

2020. jún. 13. 19:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én Scitec 100% Plant Proteint használok, lehet hogy neked is inkább valami növényi alapú por lenne az igazi.
2020. jún. 13. 19:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Engedd ki a gázt ha csavarja a beled
2020. jún. 13. 19:41
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem a belem csavarja... a gyomrom fáj kb. 10 perccel azután,hogy megittam.

Köszönöm #3 a tanácsodat,kipróbálom.

2020. jún. 13. 19:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Laktózérzékeny vagy
2020. jún. 13. 19:49
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi,Sherlock,hogy a 2. mondatomig sem jutottál el,mielőtt választ írtál.
2020. jún. 13. 19:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem akinek nem bírja a gyomra mindegy milyen márkát iszik, nekem is néha úgy elnyomja a hasamat nem kívánok semmit egy jó ideig.
2020. jún. 13. 20:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Jók is, csak neked problémát okoz az emésztésük. Több komponensű növényi fehérjét próbálj vagy tojás alapút esetleg, azt hátha bírod.

Amúgy gluténra megvizsgáltatnám magam, biztos, ami biztos.

2020. jún. 13. 22:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Selejt vagy, ennyi
2020. jún. 14. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!