Hogyan állítsak össze saját edzéstervet?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Elkezdtem járni edzőterembe, de sajnos magánedzőre nincs lehetőségem.
Szeretnék egy kicsit izmosodni,tónussosodni, de a hízás nem célom.
Nagyobb feneket, lapos hasat, keskenyebb karokat, “véknyabb” hátat szeretnék, mert úgy érzem egy picit husisabb.
1 nap pihenő napot szeretnék tartani, és úgy gondoltam, hogy ilyen napokat:
Has
Fenék, láb
Hát
Has
Fenék,láb
Kar
20/L

Ha nem vagy tapasztalt versenyző és/vagy képzett edző, ne állíts össze edzéstervet.
Teli van velük az internet.

Már leírtam,de ugylátszik képtelenek vagytok felfogni,meg utánnanézni is.
Nem elég heti egyszer edzeni hátat.Semilyen izmot.Hanem minimum kétszer.
Nincs váll sehol.És mellizom sem.Egy darb sem.Félsz ,hogy nagyok lesznek?Ne aggódj ezzel a programmal ugy fogsz kinézni 10 év múlva,is mint most.
Ez egy nagy nulla.
És ..föleg az az elmélet,hogy innen ide pakolok izmot,amonnan meg amoda.Meg tónus,de nagyobb far,kisebb hát..

Észosztás?Miért?
Melyik része nem helyes?
1.Beirod edzésprogram,edzéstervezés.Minimum 40találatot fogsz kapni.
2.Ha Tom Platz vagy,lehet neked elég heti 1 edzés mindenre,vagy kétheti 1 guggolás,de ebben kételkedem,ha megengeded.
3.Miért is nem kell mellizomt,vállat edzeni egy nőknek irt programban?
4.Itt vékonyítok,ott meg vastagítok?Ez mióta működik?
Van specializált edzésmódszer a lemaradt részekre,igen.De nem kezdőszinten.Mert az nem működik.
Mint a helyi zsirégetés sem.De ennek ellenére még mindig hasból akarnak fogyni,meg seg..re edzeni.Mert elképzeli Jen Selter lesz belőle,aztán meg nem lesz.
Ez az általános felfogás.

Huha!
Kemény érvek vannak itt.Nagy része kezdőknek 1et javasol.
Na mesélj mester az edzéselméletről még!

Balfasz az te lennél fiam.Márcsak azért is,mert a kérdező irta,hogy vékonyítani,keskenyíteni ,laposítani akar.Én csak erre reflektáltam.
Tanulj meg olvasni,mielőtt másokat becsmérelsz!
Ellenben az ellenérveid még mindig elég hiányosak.Ill nincsennek.
Sebaj lapozlak..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!