Miért nincs kedvem 1 hónap kihagyás után visszamenni a terembe?
2,5 éve járok edzeni. Eddig sose volt ilyen probléma, megállás nélkül heti 5 napot állandóan lehúztam ott a terembe. Sose tudtam megunni. Mindig mentem. Most azonban elmentem melózni egy gyárba 3 műszakba amit 1 hónapja folytatok így nem edzettem. Most azonban nem ártana újra elkezdeni, de ha arra gondolok, hogy el kellene indulni, nincsen semmi kedvem. Egyszerűen nem hiányzik ott a közeg se (pedig abszolút nem vagyok rossz viszonyba senkivel) inkább az a probléma, hogy sokan vannak, megvan tömve a terem és várakozni kell hosszú perceket mire sorra kerülök.
Az a durva benne, hogy eddig sose volt probléma az edzés, minden nap mentem, csináltam lelkesen, még a karácsonyi ünnepek idején is. Most meg kicsit megálltam és elmúlt ez a vágy.
Ez mitől van és van egyáltalán értelme visszamenni?
Fejlődni nem úgy fejlődtem sose ahogy kellett de mozgás szeretete miatt imádtam, na meghát azért szedtem fel izmot attól függetlenül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!