Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha ilyen "téglalap" alakom...

Ha ilyen "téglalap" alakom van akkor ezen lehet változtatni?

Figyelt kérdés
Lemértem magam, és azt mondta a kalkulátor, hogy téglalap. Én hiszek neki, mert a tükörbe nézve sem vagyok valami homokóra. Edzzek vállra és fenékre, vagy van valami gyakorlat ami vékonyítja a derekat?

2020. jún. 1. 07:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Vékonyítani csak zsírvesztéssel lehet. Medence területét tudod szélesíteni edzéssel, de nem tudom, milyen jelentős ez.
2020. jún. 1. 08:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Az alakodon nem igazan tudsz valtoztatni, kiveve ha azert van olyan alakod amilyen, mert van rajtad jo nehany kilo felesleg. Ahhoz, hogy a vallad nagyobb legyen, rengeteget kell ra edzened es kemenyen, foleg nokent. En azt mondom, hogy edzz mindenre testreszedre, es ha jol csinalod, garantaltan jo lesz az osszhatas.
2020. jún. 1. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!