Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért kezdek el émelyegni az...

Miért kezdek el émelyegni az edzésidő fele-háromnegyede körül?

Figyelt kérdés

Főleg láb-napon van ez így mindig. De egyéb edzésnapokon is általában előfordul. Émelygő érzésem van az edzés felétől, háromnegyedétől kezdve, és utána már nem is tudom végigcsinálni teljes intenzitással az edzést.

Próbáltam már mindent. Volt, hogy direkt edzésnapon normális kajákat ettem és hanyagoltam az édességet és a cukros dolgokat, csak vizet ittam.

Ekkor azt gondoltam, hogy lehet lement a cukrom. Ezért legközelebb ettem egy kis csokit edzés előtt és ittam pár korty kólát. Ugyanaz lett a végeredmény.

Próbáltam az edzés előtti ételmennyiséggel variálni, hogy 1 órával edzés kezdése előtt ettem utoljára. Vagy volt, hogy csak fél órával. De mindkét esetben ugyanaz történt.

Banánnal is próbáltam már edzést kezdeni, de mindhiába.

Béres multivitamint szedek már 2 hónapja. Valamint alváshiány sincs, mindig megvan a 8 óra minimum.

Mi lehet mégis az oka?

2020. máj. 31. 12:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Aerob tréninget hogy bírod?
2020. máj. 31. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!