Érdemes lenne minden héten maxolni vagy elég lenne 3 hetente?
Figyelt kérdés
Az eredeti Westside edzéstervben minden héten maxolnak egy variációból. Ez alapvetően az agyondoppingolt szovjet súlyemelők edzésterve volt, aztán az amerikaiak átírták erőemelésre.
De pl a Kevin Cann féle konjugált erőemelő edzéstervben 3 hetes hullámok vannak és csak a 3. héten van a maxolás.
Szerintem naturál hobbistának jobb lehet ez. Meg szimpatikusabb is, mert ebben minden héten lehet felhúzni. Vagy maradjak az eredetinél?
2020. máj. 31. 12:07
1/1 anonim válasza:
én hetente maxolok mind3 versenygyakorlatból, és semmi hátrányom nincs belőle (naturalon)
igazából szerintem nem kötelező, bőven jól lehet enélkül is erősödni, én csak azért csinálom mert ezt élvezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!