Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes lenne minden héten...

Érdemes lenne minden héten maxolni vagy elég lenne 3 hetente?

Figyelt kérdés

Az eredeti Westside edzéstervben minden héten maxolnak egy variációból. Ez alapvetően az agyondoppingolt szovjet súlyemelők edzésterve volt, aztán az amerikaiak átírták erőemelésre.

De pl a Kevin Cann féle konjugált erőemelő edzéstervben 3 hetes hullámok vannak és csak a 3. héten van a maxolás.

Szerintem naturál hobbistának jobb lehet ez. Meg szimpatikusabb is, mert ebben minden héten lehet felhúzni. Vagy maradjak az eredetinél?

2020. máj. 31. 12:07
 1/1 anonim ***** válasza:

én hetente maxolok mind3 versenygyakorlatból, és semmi hátrányom nincs belőle (naturalon)

igazából szerintem nem kötelező, bőven jól lehet enélkül is erősödni, én csak azért csinálom mert ezt élvezem

2020. máj. 31. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!