Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Meg kellene emelnem a szenhidr...

Meg kellene emelnem a szenhidrat adagomat?

Figyelt kérdés

Aprilis eleje ota dietazom, a zsir mennyiseget tettem magasabb ertekre, a ch viszont alacsony. Par napja tertem vissza a terembe, egy ideig lazabb, atmozgato edzest fogok csinalni + aerob. Viszont qrvara elfaradok utana, gyengenek erzem magam, es ez nem normalis :D Mint most.

Annyi meg, hogy kb 2 honapig itthon edzettem - ertelemszeruen nem tudtam olyan terhelessel, mint a teremben - viszont, gyogyszer miatt most kb 1 honapot ki kellett hagynom.

Ilyenkor at kellene az etrendemet szervezni, a ch javara? Ugy latom, hogy a kaloriakkal nincs gond, szintentartohoz kepest 150-el vagyok minuszban. Vagy ez a faradtsag azert van, mert elszoktam a mozgastol? 🤔

2020. máj. 26. 18:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem inkabb utobbi a problema. Adj magadnak meg 2 hetet visszaszokasra, meg emelj a chn egy minimalisat, de ne rendezd at teljesen. Az emelest is edzes elotti kajaba idozitsd bele. Szerintem
2020. máj. 26. 23:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!