Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi miatt van ez? Illetve...

Mi miatt van ez? Illetve hogyan küszöbölhető?

Figyelt kérdés
Szeretnék eddzeni, ahoz viszont az alapok nincsenek meg, olyan szinten, hogy egy fekvőtámaszt nem tudok megcsinálni, soha nem is tudtam valamiért. Ilyen félig(se) lemenőset, úgy hogy sportos a testalkatom, izom is van rajtam, egy kevés bicepsz stb. Van valami mellkas és gerinc problémám, illetve a csuklómnál nagyon vékony a kezem, ezek befolyásolhatják ennyire ezt az egészet? Nagyon örülnék néhány jó itthon eddzős tippnek..
2020. máj. 25. 21:44
 1/5 anonim válasza:
Hat próbálj meg egyre több erősítés csinálni ha csak egy fekvő megy akkor csináld meg 20x azt az egyet és a futás is jó izom építő főleg a lábnak és a használ de ha a karodra szeretnék akkor szerintem kezd el súlyzozni
2020. máj. 25. 22:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Mennyiszer kellene eröltetnem 1 nap alatt, ezt a béna félig lemenős fekvőt amire képes vagyok jelenleg, ahoz hogy minnél hamarabb sikerüljön legalább egy rendes gyakorlat belőle?
2020. máj. 25. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne eroltesd, azzal nem mész sokra ha rosszul csinálod. A fekvőtámasznak is vannak fázisai : falnál, falnál nagyon döntéssel, női fekvő, és csak ez után a rendes. Rengeteg jó videót találsz róla :)
2020. máj. 25. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Vegyél egy húzódzkodót,és szereld fel valamelyik ajtóra.

Napközben arra jársz,lógj rajta.Nem számít meddig.Kapaszkodj.

Mindig próbálj egy kicsit tovább lógni.

Fekvőtámasz:Reggel felkelsz ,lehasalsz,és kinyomod magad.

1,2szer.Este ugyanúgy.

Növeld az ismétlést.Lehasalsz,kinyom.Lehasalsz kinyom.

Naponta,mikor eszedbejut csinálj párat.

Ezt a kettőt kombinálva egyre jobban fogsz erősödni.

1-2hét után próbálj felmenni a rúdra,pld egy széket odarakva,és szép lassan,amennyire tudod visszatartva engedd le magad.

2020. máj. 26. 07:18
 5/5 anonim ***** válasza:

A fekvőtámasznál támaszd alá a kezed, hogy magasabban legyen, mint a lábad, ezzel könnyíted a gyakorlatot. Tedd a kezed egy székre vagy a kád szélére, úgy fekvőzz. Csináld így heti kétszer egy hónapig, aztán próbáld rendesen a földön, úgy már menni fog pár.

A barátnőm is így kezdte, egy hónapra rá már 44 ment neki egy edzés alatt. Neked is fog.

2020. máj. 26. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!