Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sajnos van mentális betegségem...

Sajnos van mentális betegségem amire kénytelen vagyok gyógyszert szedni ha tetszik ha nem. Lejárok edzeni már ez lesz a kilencedik hónapja,mennyire és miben befojásolhatja az edzésemet és a fejlődésemet ezek a gyógyszerek?

Figyelt kérdés

Nagyon utálom őket elhihetitek,már 2X vagy talán már 3X is próbáltam elhagyni őket,de nem megy,nem azért mert akarat gyenge vagyok hanem mert akkor idegbeteg vagyok minden zavar,olyant is megbántok akit nem akarok...

Rexetin,lamolep (idő esetén xanax) de az nem mindig,csak ha nagyon muszáj akkor is kb inkább csak felet.

Ez a 3 cucc gátolhatja az izom fejlődését?

Most azért a 9hónapom alatt én már látok magamom fejlődést,csak elgondolkozzatott az is ha nem kellene szednem a dilibogyókat akkor lehet még jobban látszana.

Letenni szerintem nem mostanába fogom tudni mert akkor félek megindulnék a lejtőn lefelé.

2020. máj. 24. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Bocsi, én nekem fogalmam sincs, csak egy tipp: jobb lenne ezt a kérdést feltenni valakinek, akinek vannak gyógyszerészeti ismeretei, akár egy másik kategóriában itt v. gyógyszertárban, vagy angolul rákeresni.
2020. máj. 25. 01:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez elég összetett dolog.

Nézzük mi is gátolhat.

1Ezek a bogyók a koncentrációt módosítják,akkor maga az edzés lesz alacsony hatásfokú.

2.Az emésztést,a felszívódást,anyagcserét befolyásolják

Akkor a bevitt kaja nem tud hasznosulni,azaz nem épül úgy,vagy akkora mértékben,mint kéne.

3.Alvászavarokhoz vezet

A regenerációban hátráltat,azaz nem tudsz megintcsak optimálisan fejlődni.

Ezeket a kérdéseket kell feltenned esetleg egy orvosnak,vagy szakembernek.Bizonyára a gyógyszereknek van használati utasítása,és ugyanúgy benne le van irva a mellékhatásaik,kockázataik is.De,azért én egy szakavatott személyt megkérdeznék.

2020. máj. 25. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!