Egész napos fizikai munka után hogy van energiátok ed6kozeni?
Felkelsz reggel 6kor, fél 8kor kezdesz, non stop délig, két szendvics gyorsan le 10 perces szünetben, majd újra meló 4ig. Mire hazaérek munakhelytől függően fél5-5. Hulla vagyok.
Lefürdök, kajálok, kávé, 5-fél 6.
És akkor még nem beszéltünk házimunkáról (ami nyilván hétvége), bevásárlás stb ..
A sok men's physique-es gyurma gyuri, fitness modell, bunny, kathi béci stb hogy oldja meg ezeket?
Nem lehetetlen,csak akarni kell.
Kézfertőtlenítő,ételhordó,Kaja.
Reggelizel rendesen otthon,tökvakarászás helyett.
A munkahelyen cigiszünetben letolsz egy turmixot,egy műzliszeletet.
Ebédnél előveszed az ételhordót és eszel,míg a többiek cigiznek,meg isszák a felest.
Hazaérsz eszel valamit edzés előtt.
Edzés után eszel.
Edzésbeosztás:
Kedd,Csüt,Szombat
vagy szerda,péntek,vasárnap
Máris kiesik a szombat/vasárnapés csak 2napon kell megerőltetned a se..det,hogy elvonszold a konditerembe 1,5órát.
Ne mond,hogy nem tudsz vinni egy szatyrot,vagy oldaltáskát,amiben elfér egy shaker és egy ételhirdó,néhány kifli,műzliszelet,víz.
Csináltam,azért mondom!!
#12:
Kösz a motivációt, hirtelen már azt hittem Kathi Béla írt, csak akarni kell tudom :)
Képzeld el, hogy reggelizek otthon, ahogy már írtam.
Ez szép és jó amiket írsz, azt mondom el is hiszem neked, de hogy melegíted be a kaját magadnak? Viszel gázpalackot? vagy te hidegen nyomod le a főtt kaját? Mert úgy már tényleg elhiszem, hogy Bélával beszélek :D
A kiflivel nem hiszem hogy jobban járok, mint egy szendviccsel. Műzliszelet helyett régebben protein szeletet hordtam, az jó volt.
Edzeni úgy szoktam hogy amelyik hétköznap van energiám és szombat vasárnap.
Azért nem kell átesni a ló túloldalára: itt egy-két ember túl sok motivációs bullshitet nézett. A fáradás természetes élettani jelenség, mint ahogy a demotiváció létező pszichológiai fogalom, az embernek pedig vannak korlátai. Ezekről nem tudomást venni elég korlátolt dolog.
Lehet unortodox lesz amit írok, de szerintem fizikai munka mellé amúgy sem kell a klasszikus "gyúrás". Minek? Ennyire fontos, hogy "nagy legyél"? Akkor szerintem tudod mi a megoldás... Ha simán esztétikusabb külsőt akarsz, akkor inkább legyél szálkás. Úgyis végzel fizikai munkát. Otthon edzd le azokat az izmaidat amik nem kapnak terhelést a rutin munka során és kész. Meg lehet másfajta edzést is csinálni. Nyilván ha fáradtan hazaér az ember, akkor semmi kedve 3 órát arra szánni, hogy hármakat guggol 5 perces pihenőkkel, de el mehetsz futni 30 percet vagy bringázni egy órát néha. Hétvégén edzhetsz súllyal. Lehet saját testsúlyos edzést végezni, 40-60 perc alatt meg van, vagy növeld a fekvőtámasz, húzódzkodás vagy akármilyen gyakorlatban a teljesítményed GTG módszerrel, az pont kb semmi plusz időt nem emészt fel és nem fokozza a fáradást stb... Nyilván ez nem váltja ki a klasszikus "gyúrást", de ez van. Most ha valaki nagyon fanatikus az nyilván más, akkor valószínűleg így is nyomja egy darabig és vált életmódot, ahogy lehet, de ha simán jobban akarsz kinézni, akkor ne ilyen instagram emberekből meg testépítőkből indulj ki, mert az nem reális példa a legtöbb ember számára.
Szépen itt elmondták neked,hogy te nem edzhetsz,és nem is erősödhetsz,nem fogsz semmire se jutni.Felejdsd el az egészet.
Nincs esélyed?Te már csak maximum fitt lehetsz,mert dolgoznod kell.Bele kell törődnöd,hogy semmire se jutsz már,és mondj is le arról,hogy valaha egy jó fizikumot meg tudsz szerezni.
Csak olyan átlag "max "sportos","szálkás" lehetsz.
Elhiszed?
Te tudod.
Nem kell fanatikusnak lenni,hanem van egy cél ,amit el akarsz érni.Az meg arra ösztönöz,hogy megtaláld a megoldást hozzá.
Nem tudtam melegíteni,de volt ahol igen.Ha Több napig dolgoztunk egy házban,kb minden 3-4helyen megengedték,hogy használjam.
Egyébként burkoltunk,és vizet szereltünk.De kb mindent Volt bontottunk.Tudod :Sitteszsákok le az utcára.Amikor nem jó a lift.Csempe,ragasztó fel.Gondolom ismered az érzést!!:-)
Nincs mikro,tűzhely?
Jó,akkor vittem pecsenyehust,vittem túrót,sonkát.Főztem 8tojást.Vittem zabpelyhet.Csináltam tonhalasszendvicseket.Vettem sajtot,joghurtot,kukoricakonzervet a boltban.Ha volt a közelben büfé vettem gyrost,sültcsirkét,krumplival..
Otthon meg biztosan várt a főttkaja.
Nem a Béla voltam!!
Az nyersen eszi!:-D
péntek-szombat-vasárnap-hétfő. ezeken a napokon járok edzeni, pont emiatt amit leírtál. Pénteken már hiányzik, ezért legyűröm a fáradtságot pikk pakk. Szombat és vasárnap rá tudok készülni, hétfőn pedig még nem vagyok annyira fáradt. Keddtől csütörtökig azonban hanyagolom az egészet. Nekem bejött ez a felosztás, immár 14 éve.
41/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!