Melyik az a konkrét szer, tömegnövelő a testépítőknél, amitől a mellek növekednek (csirkemell) és a herék sorvadni kezdenek?
Figyelt kérdés
Valaki szedett már ilyet és tapasztalta a hatását? Nem kell nyílvánosan kiírni, privátban is megírhatod! Köszi!2020. máj. 19. 09:42
1/5 anonim válasza:
Elég kreatívan lett megfogalmazva ez a kokszos kérdés. Ez azért díjazandó!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
Nem ez volt a célom. Tényleg tudatlan vagyok ebben a témában!!! Ez egy illegális szer? Van más káros mellékhatása is?
Azért érdekel, mert én transzi, shemale vagyok. A herék már nem kellenek, a cici meg jól jönne! Van már cicim, ez nem is lenne fontos, de a herék jó lenne, ha összemennének!
Lehet ezt a cuccot ilyenre használni?
És légyszí negatív válaszokat, minősítést rólam ne írjatok! Ilyen vagyok és ezt szeretném, kész!
Akinek nem tetszik, kérem lapozzon tovább!!!!
2020. máj. 19. 10:29
3/5 anonim válasza:
Dzsízzzussssz krájsz.
Rossz kategória.
4/5 A kérdező kommentje:
Miért?
Szerinted az a sok farokverő, aki a szex kategóriában élvezkedik tudni fogja?
Ezért kérdezek testépítőket!
2020. máj. 19. 13:34
5/5 anonim válasza:
Orvost kérdezz, ne az itt anonim módon írogató gyúrós idiótákat! Semmivel nem jobbak mint a farokverők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!