Honnan éri meg leginkább táplálék kiegészítőkre beruházni, illetve miket ajánlanátok elsősorbon izomépítéshez?
Nem szeretnék reklámozni senkit. De két tanács:
- ne az agyonhype-olt márkákat vedd (kapásból két ilyet is fel tudsz idézni úgy sejtem...na, azokat kerüld :))
- weben érdemes rendelni, általában olcsóbb, mint boltból személyesen.
Mostanában Stillmass t veszek.Legolcsóbb.
Nem egy élvezet az íz,de ez nem érdekel.ott találsz glutamint is asszem félkilósat..
Nem adok ki tizenezreket egy kiló savóért,mert masniscsomagolásban van,és elélvezek az ivása közben.
Vitamin meg fehérje.
Később esetleg kreatin.
Elélvezni eleve nem fogsz semelyiktol.
A savó ótvar íze miatt nem tudják soha olyan ízűvé tenni mint pl egy csokis tejet a kozertbol.
Szóval hatalmas különbségek nincsenek, ne hidd, hogy a nagy gyártóktól olyan shaket kapsz mintha elmennél egy koktélbárba és kérnék valami folyékony triplacsokis élvezetet.
Nagyot röhögök mikor beadjak a reklámarcok nekik ez milyen felüdülés mikor desszertként ihatjak napközben...
Mindjuk a gyik közönsége eléggé igénytelen lehet nekik is az lenne...
Én inkább csinálok magamnak Virgin colada koktélt ha édesre és valóban finomra vágyom nem hitegetem magam hogy iszom a poros ótvar vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!