Az nagyon nagy baj tömegnövelő diétán, hogy a zsír bevitelem magas?
Úgy számolok, hogy a napi ch 300gramm minimum
Napi fehérje: 150 gramm minimum
Viszont a napi zsírt nem sikerül ezek mellett normális keretek közt tartani. Ma is már 110gramm a zsírbevitelem eddig.
Ez mennyire baj tömegnövelésnél? Valóban ekkora befolyásoló tényező a zsír, hogy ezzel már el is veszti értékét a diétám? Nem tudok mit csinálni, nem származom olyan baromi gazdag családból, hogy A osztályú tengeri kütyüket illetve egyéb jó minőségű különlegességeket tudjak enni. Arról nem is beszélve, hogy rajtam kívül senki nem enné meg ezeket. A mi családunkban a szalonna, a kolbász, oldalas, pacal, fejhús, ezek a nyerők. Ezek mellett tényleg felesleges komolyan vennem a tömegnövelést?
17/F
Kb 3 nap alatt jön fel 1 kiló.
Legalább is minden nap éhgyomorra mérem magam és ezt a következtetést tudtam levonni.
9. Eddigi kutatások alapján igen.
Itt azt állítják, hogy az inzulin se feltétlen számít ilyen szempontból. (egészség szempontjából igen), kizárólag a kalóriadeficittől fogsz.
Bírom az ilyen gyúrós szabályokat, amiknek az ég vilagon semmi alapjuk nincsen.:D Mi az, hogy 40 grammal több a zsír, mint kéne és, hogy 1g/ttkg kell, se több, se kevesebb? Vannak emberek, akik sokkal jobban működnek magas zsír bevitelen, magam is ilyen vagyok, tömegelésnél sem megyek 200 gramm fölé 90 kilosan,és vannak, akiknek a magasabb szenhidrát lesz a jobb. Ez egyéni, ki kell tapasztalni.
És akár kolbász-szalonnával is leszálkásodhatsz, ha megvan a kellő feherjebevitel és kaloriadeficitben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!