Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az nagyon nagy baj tömegnövelő...

Az nagyon nagy baj tömegnövelő diétán, hogy a zsír bevitelem magas?

Figyelt kérdés

Úgy számolok, hogy a napi ch 300gramm minimum

Napi fehérje: 150 gramm minimum

Viszont a napi zsírt nem sikerül ezek mellett normális keretek közt tartani. Ma is már 110gramm a zsírbevitelem eddig.

Ez mennyire baj tömegnövelésnél? Valóban ekkora befolyásoló tényező a zsír, hogy ezzel már el is veszti értékét a diétám? Nem tudok mit csinálni, nem származom olyan baromi gazdag családból, hogy A osztályú tengeri kütyüket illetve egyéb jó minőségű különlegességeket tudjak enni. Arról nem is beszélve, hogy rajtam kívül senki nem enné meg ezeket. A mi családunkban a szalonna, a kolbász, oldalas, pacal, fejhús, ezek a nyerők. Ezek mellett tényleg felesleges komolyan vennem a tömegnövelést?

17/F

2020. máj. 16. 17:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kb 3 nap alatt jön fel 1 kiló.

Legalább is minden nap éhgyomorra mérem magam és ezt a következtetést tudtam levonni.

2020. máj. 18. 14:36
 12/15 anonim ***** válasza:

9. Eddigi kutatások alapján igen.

[link]

Itt azt állítják, hogy az inzulin se feltétlen számít ilyen szempontból. (egészség szempontjából igen), kizárólag a kalóriadeficittől fogsz.

2020. máj. 18. 14:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Bírom az ilyen gyúrós szabályokat, amiknek az ég vilagon semmi alapjuk nincsen.:D Mi az, hogy 40 grammal több a zsír, mint kéne és, hogy 1g/ttkg kell, se több, se kevesebb? Vannak emberek, akik sokkal jobban működnek magas zsír bevitelen, magam is ilyen vagyok, tömegelésnél sem megyek 200 gramm fölé 90 kilosan,és vannak, akiknek a magasabb szenhidrát lesz a jobb. Ez egyéni, ki kell tapasztalni.

És akár kolbász-szalonnával is leszálkásodhatsz, ha megvan a kellő feherjebevitel és kaloriadeficitben vagy.

2020. máj. 28. 22:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Igy van, még édességekkel is leszalkasodhatsz, ha megvan kell kellő mennyisegu es minosegu feherje. De ez nyilvan nem lesz egeszseges, és sokkal nehezebb lesz tartani egy kaloriadeficites allapotot, mert ehesebb leszel,meg az edzes sem lesz optimalis, ingadozo vercukorszinttel. De alapjaiban igaz, hogy mindegy mit eszel, csak stimmeljen a kaloria es a makrok.
2020. máj. 28. 22:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez amolyan basic ajánlás, ha jól tudom, nyilván a világ nem dől össze, tök mindegy mennyit eszel. Én elfogadom, ha így jobb másnak, majd kipróbálom én is.
2020. máj. 28. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!