Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van így értelme az oldalemelés...

Van így értelme az oldalemelésnek?

Figyelt kérdés

A vállízületem könnyen megfájdul, ezért 3-4 kilónál többet nem tudok oldalra szabályosan megcsinálni.

Ha "lógó" alkarral, tehát 90 fokban hajlított könyökkel végzem, akkor nincs gond, viszont így sokkal nagyobb, 10-12 kilós súlyokkal is megy.

Értelmes így a gyakorlat? Érzésre, tapintásra feszül az oldalsó delta ilyenkor.

2020. máj. 7. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha dolgozik az izom, akkor van értelme.
2020. máj. 7. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt igy nem tudom elkepzelni (esetleg beszurhatnal kepet vagy videot), de az sem lenne baj, ha kisebb sullyal csinalod. Inkabb, minthogy leserulj vagy szarul tanuld be.
2020. máj. 7. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én folytatnám 2-3 kgal "rehabilitációs" céllal az edzést.

Addig is meg kell keresni mitől fáj a vállad és kezelni kell.

Mert ez így nem okés,előbb utóbb nagyobb fájdalom lesz belőle amit kihatással lesz a nyomó gyakorlatokra is.

Elsősorban én egy extra ízületi tápanyagot (karbantartót) pl arthoxon plus és/vagy nem forte.

Illetve próbáld ki a WARMUP! nevű bemelegítő krémet ha van rá lehetőség.

Pár napos kihagyás is javallott.

Még mielőtt valaki beszólni a tápkiegek gyártója miatt...teljesen mind1 milyet veszel csak a hatóanyagok legyenek jó arányban.

Én ezeket használom.

2020. máj. 7. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell még jobban megszadizni azt a valószínűleg így is sérült rotátor köpenyedet, ne csináld lógó alkarral.
2020. máj. 7. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!