Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a fontosabb? hogyan tovább?

Mi a fontosabb? hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Sziasztok a segítségeteket kérném. tizenéves lány vagyok és bő fél éve bele szerettem a cf-be, majd a testépítésbe. most jutottam el arra a pontra, hogy diagnosztizáltak számos étkezési zavarral amik az egész esdigi életemet beborították. nyilván az egészségem a legfontosabb, de nagyon szeretnek az elkovetkező években egy versenyképes fizikumot összehozni. Egész életemben sportoltam, de most tapasztalt testépítők segítségét kérném ahhoz, hogy segítsenek az edzésben, illetve az ézkezésben (itt arra gondolok, hogy tömegeljek, tartsam v szálkásítsak) elore köszi a segítséget, képet privátban küldök.

2020. máj. 2. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"tizenéves lány vagyok" ... "képet privátban küldök."

Elég bátor dolog.

2020. máj. 2. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem küldhetsz, de valamennyi ruha legyen rajtad!
2020. máj. 2. 22:22
 3/5 A kérdező kommentje:
damn. felöltözve ruhában. bár igazad van nem biztos, hogy átgondoltam a képbrészét. Egyszeruen nagyon szomoru, hogy a noi testepitesrol alig lehet informaciot talalni.
2020. máj. 2. 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen étkezési zavarokat diagnosztizáltak?
2020. máj. 2. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem is feltételeztem, hogy nudeokat akarsz küldözgetni, csak céloztam, hogy ezen az oldalon azért nem árt odafigyelni. Sok sikert. :)
2020. máj. 3. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!