Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti, hogy tudtok napi két óra...

Ti, hogy tudtok napi két óra edzést bepréselni a napotokba?

Figyelt kérdés
Vagy ti mennyit szoktatok edzeni 1 nap?
2020. ápr. 29. 15:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
9. Főállású munka + szorgalmi időszak + 2 gyerek.
2020. ápr. 30. 16:06
 12/13 anonim ***** válasza:
48%
Ott vannak a hetvegek, a szabadnapok, (reven h egy honapban sem dolgozol 30napot) stb. En nekem tovabbra is az a velemenyem, h van akinek konnyenn, es olyan is van, akinek nehezebb megoldania, de ha valaki igazan idot akar ra szanni, fog tudni
2020. ápr. 30. 21:39
 13/13 anonim ***** válasza:
84%
Hétvégéket beadandók készítésével töltöd, szabadnapok elmennek a sulira és a gyerekre, és ha minden szabadidődet a tanulásra szánod (ami igen kevés) akkor se volt elég időd. Én értem, hogy nem tudod átlátni ezt a helyzetet, csak felhoztam egy példát amikor nem lehet megoldani anélkül, hogy ne más lássa a kárát belőle. Persze fel lehet mondani, ott lehet hagyni az egyetemet, a gyereket is intézetbe lehet záratni, és akkor van idő a 3x2 óra kondizásra.
2020. ápr. 30. 21:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!