Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen fehérjeport vegyek?

Milyen fehérjeport vegyek?

Figyelt kérdés
Kérlek ne nézzen senki hülyének, és negatív kommenteket max finoman😬de az érdekelne hogy milyen fehérje port vegyek ha fogyni szeretnék?,. Olyanra gondolok amit edzés előtt után, vagy napi egy étkezés helyett fogyasztok. Vagy teljesen mindegy hogy milyen fehérjepor?, a lényeg hogy fehérje?. Egy kicsit ossze zavarodtam, elég sok mindent olvastam már, és nem nagyon vágom most ezt a témát 😳. Ha valaki esetleg segítene eligazodnom, azt nagyon megkoszonnem.

2020. ápr. 27. 01:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért lettem lepontozva? :D
2020. ápr. 27. 15:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Na várjunk csak.

Rosszul indítod a projektet.

Elöször is szépen a súlyodhoz mérten kiszámolod,hogy mennyi kaja kell,hogy fogyj.

Calóriadeficitben kell lenned.Csak akkor fogsz fogyni.

Ennek a deficitnek az arányai a következőképpen alakul:szénhidrátot 10-30%-ra csökkenteni, ezt is főként edzés után érdemes bevinni.De ne a nap végén! A szénhidrátokon megspórolt kalóriákat főleg a fehérjére csoportosítsd át, amiből napi 40-50% legyen az irány, míg zsírból 30-40%.

Amikor ez is megvan,akkor elkezded összeállítani a normális kajádat.Mikor ezzel is megvagy,akkor a hiányt kiegészíted pld tejsavóval,caseinnel,vitaminokkal,ásványi anyagokkal.

Legtöbször a fehérjepotlás merül fel,hiszen az valamivel magasabb %arányban lesz az étkezésben.

Kb durván.Azért,mert a szénhidrátot nem tudod kiszámolni,testalkat,anyagcserefüggő ugyanis...aztán menet közben finomíthatod,úgy,ahogy reagál a tested .

2020. ápr. 28. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!