Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Meglátszik a testemen?

Meglátszik a testemen?

Figyelt kérdés

Meglátszik rajtam, hogy 10 éve versenyszerűen tornázok+ 3 éve még külön járok kondizni?

Hol kéne esetleg még javítani/fejleszteni a felsőtestemen?

[link]

[link]

2020. ápr. 24. 10:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Látszódik a kérdésen, hogy csak a saját válladat akarod veregetni, mert persze hogy meglátszik.

Kb 200 17 évesből ha 1 ehez közeli szinten van, már lehet sokat mondtam.

Szóval igen.

A hol kéne még javítani, fejleszteni a formádat meg légyszi ne itt kérdezd meg. Az ide járó emberek nagy része semmit nem ért a testépítéshez, öngamat soha sem volt és nem is lesz szép formájuk.

Érdemi választ nem kapsz. Csak ilyeneket:

1. Aki elájul, hogy "Wow izmos vagy" és egyra kedves.

2. Aki irigykedik és elkezdi szídni a formád és olyanokat ír, hogy "Áhhh jó a bicepsz, de a melled olyan semmmi" stb...

3. Aki aztán tényleg nem ért semmit és csak ide ír valamit.

4. Aki lehülyéz mindenkit (ebbe tartozok :) )

Szóval értelmetlen ilyen kérdést kirakni, mert normális választ nem kapsz.

Menj el egy testépítő szövetségbe, ott tényleges szakemberek elmondják mit gondolnak, mert nyílván megvan benned a potenciál egy normális eredményre a jövőben, nekik az meg kell az életben maradáshoz.

Szóval ingyen leállnak veled beszélgetni, csak a formád alapján.

De ... itt ... ne kérj tanácsot, mert rossz irányba vezetnek.

2020. ápr. 24. 14:55
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek. Nyilván dicsekvésből raktad ki. Szóval gondolom jó büszke vagy a testedre és várod a de jól nézel ki kommenteket. Nyilván izmos vagy és szálkás. Viszont egy az egybe szarul nézel ki. A harmadik kép kivételével az elsőn, a másodikon és a negyediken ronda a csípőd a harmadikon csak azért nem mert nem látszik. A hátadnak megvan az izomtömege de a formája rossz. Szerintem a genetikád rossz hiába vagy izmos meg szálkás egy az egybe rossz az összkép. Persze látszik a gyúrok és büszke vagy rá hozzáállás de a genetika nem jó. Az a hát, azok a bordák az a csípő jó példa arra, hogy ha valaki izmos és szálkás sem feltétlenül néz ki jól. Izom megvan szálkásság megvan arány nincs meg. Összkép: Izmos de nem szexi annyira.
2020. ápr. 24. 16:17
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Akik írják hogy a mellizom levan maradva.. Arra nem gondoltatok hogy pont olyan pózokban áll ahol a mellizom nem mutatkozik meg hogy mégis mekkora? Egyébként ahogy látom sajnos neked is genetikailag nagy a derekad :( Remek forma egyébként, ebből a szögböl tényleg úgy tűnik mintha le lenne a mell maradva, de aztán lehet nincs.
2020. ápr. 24. 22:49
 14/24 A kérdező kommentje:

Van itt egy kép ahol talán jobban látszik a mellizmom:

[link]

2020. ápr. 24. 23:21
 15/24 anonim ***** válasza:
26%
Ezen az utolsó képen jól nézel ki de ezen nem látszik olyan jól a test egybe. Nem a mell itt a baj. A bicepsz az nagyon jó és a has. Ami szerintem ronda az a törzsed úgy egybe a csípőd és a mellednél a bordáid a mellbimbódnál a bordáid a 2. és a 4. képen rondák és a csípőd is. Pedig izom van rajtad és zsír is csak kevés van szóval ezek genetikai dolgok amin nem tudsz változtatni. Ha ezek nem látszódnak annyira akkor tök jó a tested de ha ezek látszanak akkor nem. Szerintem.
2020. ápr. 25. 00:35
 16/24 anonim ***** válasza:
30%

Nem, nem látszik meg. Hülye kérdés.

Am túl szálkás, aszott test és a bicepsz alaktalan furcsa és gusztustalan.

2020. ápr. 25. 04:37
 17/24 anonim ***** válasza:
72%
Kicsit erősen fogalmaznak a válaszolók :D
2020. ápr. 25. 14:16
 18/24 anonim ***** válasza:
66%
Ha én tennék fel képet magamról, biztos azt mondanák hogy kamu vagyok, meg nem én vagyok rajta, netről töltöttem stb. Amúgy egész jó a forma, csak kevés a tömeg még, de jó lesz így tovább. Jó a genetika, erre lehet építeni, ha komolyabb testet akarsz, nyilván koxxal
2020. ápr. 25. 15:37
 19/24 anonim ***** válasza:
83%
Nem erős az első 4 képen az utolsó az konkrétan ijesztő és rettenetes. Ronda a derék a törzs is az, hiába izmos és szálkás ha úgy néz ki.
2020. ápr. 25. 17:20
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen,meglátszik
2020. ápr. 28. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!