Ettol érhető el izmosodas?
Sziasztok! Látszólagosan szeretnék izmot fel szedni itthon..
Ezeket csinálom :
Napi 20x10 fekvőtámasz
10x10 hasprés
Bicepszre sulyzoval
6 kgval 5x20,8 kgval 5x20. Vegul 10kg 4x5.
És napi 5 km futás.
Másnap :vallra edzek súlyzoval
Arra van ilyen teleszkopos vállbol nyomó gépen. Abbol 5x20 at csinálok.
Aztan 10 kgval vallmegvonas 5x10
+ ki nyujtott kezzel 6kgval magam előtt a súlyt a vall magassagba felhuzom le engedem.
Lábra 5x20 Guggolas.
Mellre igazából a tárogatás nem megy. Pedig azt szeretnem a legjobban es a bicepszet.
Étrendem nincs. Igazából azt tudom enni amit anyum főz vagy esetleg van itthon.
Tanácsokat elfogadok.
Ami rendelkezésemre áll..
(3 db 10 kg-s sulyzo
2db ugráló kotel.
Egy teleszkopos saját készítésű vallbol nyomo pad. Nem állítható a magassaga.
Húzódczkodo rudat rendelek + autó gumibol boxzsakot szeretnek csinalni.)
Azt elfelejtettem hozzá irni, hogy 1 honapja csinálom. 1 cmt nőtt a karom.
Étrendet elfogadnek..
167cm 60 kg vagyok
Ez eléggé úgy tűnik, hogy mindenféle koncepció nélkül dobáltad össze a dolgokat.
Én a Fegyencedzést javasolom.
5-6 gyakorlat, nem kell hozzá semmi.
Másrészt kell a jó étrend.
Azzal nem egy centit nőtt volna a karod.
Nem kell nagy dolgokra gondolni.
Több tojás, esetleg csirke, de a lényeg az, hogy zabalj.
Fehérje mindenben van.
Ez így sajnos önmagában kevés lesz. A változás attól is függ hogy elotte hogy edzettél. Amiből megy 20 db egyszerre azzal biztos nem okozol olyan terhelést ami izomnovekedest generál. Csinálj alapgyakorlatokat szabadsullyal, úgy hogy 5-12 ismétlés közt tartod gyakorlattol függően, végezz 3-4 sorozatot. Pl.:fekvenyomas, guggolas, felhuzas, huzodzkodas, vallbol nyomás sulyzokkal, karhajlitasok, oldalemeles, allighuzas, tarogatas stb... rengeteg variáció van amit otthon is végezhető elegendő kézi súllyal.
Az etrendre kene meg figyelni, ezen nagyon sok múlik. A legjobb ha magadnak készíted el az ételeket így tudsz tiszta alapanyagokból dolgozni és pontosan látni fogod a kcal-t, makrokat. Ha gondolod privatban tudok étrendet küldeni , ami tampontnak, elindulasnak jo lehet.
Kardiót ne csinálj edzés után, illetve ha nem tudsz annyit/olyat enni akkor alapból hanyagolnám mert csak elégeted a kalóriákat ami amúgy sincs meg.
20x10 fekvőtámasz is inkább kardió mint edzés, szerintem emeld a súlyt (táska a hátra) és csökkentsd az ismétlések számát.
Ja és persze kajára tessék odafigyelni, ott kezdődik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!