Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » XI, IX-ben átlagos vagy...

XI, IX-ben átlagos vagy inkább csöves terem ahol lehet csóró cuccban is edzeni?

Figyelt kérdés
Szeptemberben költözöm a fővárosba. Itthon egy pinceteremben nyomtuk 6 évig légkondi minden nélkül. Csóró vagyok, ösztöndíjas, ezekre a drága termekre meg ruhákra nem telik. 8 ezer a max amit ki tudok perkálni bérletre. Azt mondják ezekbe a budapesti termekbe csak márkás ruhákban nem nézik ki az embert. Én kínai fehér pólóban, tesis nadrágban, kínai cipőben nyomom és nem is akarok mást venni. Ilyen termekbe nem mennék mégha 8 ezer is a bérlet.
2020. ápr. 22. 00:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

9: rosszul néztem az árakat. Azt hittem az a 11 ezres a legolcsóbb korlátlan csomag. Ez még ki is jöhet. Amúgy nem parizeren élek, eddig nagyon jó árban volt a csirkemell, azt szoktam venni otthon kilóját 1200-ért és az 2 napi adag. Mellé rizs meg valami zöldség, azok se drágák. Mondjuk a zöldségek árai kilőttek most. E mellett zabpelyhet reggelizek, aztán ennyi. Amúgy nem célom hogy strandfazonba legyek vagy versenyezzek, csak a mozgás, konditerem szeretete miatt járok. Olyan gymrat féle vagyok (aki évek óta jár, mindent betart, de maximum egy sportos futónak néz ki).

5,10: ez a terem nagyon jól hangzik, ilyesmiben edzettem most is, régi Atlas gépeken. Csak sajnos a Tétény nagyon messze van nekem jelenleg közlekedés szempontjából.

2020. ápr. 22. 12:42
 12/14 anonim válasza:
100%

#11 A Budafok Fitness még egy szimpatikus hely.

A Vámház körúti csarnokba itt is meglehet kapni a csirkemellet 1200-3-ért.

Ha szeretnél "combosabb" lenni, még több fehérje kell (tojás, túró pl.) és növelni a súlyokat.

2020. ápr. 22. 13:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt tudom hova ne menj, a Lurdyba :) nincs kiírva de oda a belépéshoz legalább Luis Vuitton táska kell csajoknak, férfiaknak meg több milliós karóra, armani edző szett és a legújabb bmwaudimerci
2020. ápr. 22. 22:38
 14/14 A kérdező kommentje:

12 jó hír, hogy lehet kapni ott is olcsó csirkemellett, köszi! Pénzügyileg nem engedhetem meg hogy a napi fél kilónál többet egyek meg, de megteszem amit tudok. Tojást is szoktam reggelizni, azt kihagytam.

13 oda nem akarok menni, valami nagyon drága a bérlet nekem és hasonló mendemondákat hallottam én is. Nem nekem találták ki azt a termet, de amúgy jónak tűnnek a gépek.

2020. ápr. 23. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!