Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » XI, IX-ben átlagos vagy...

XI, IX-ben átlagos vagy inkább csöves terem ahol lehet csóró cuccban is edzeni?

Figyelt kérdés
Szeptemberben költözöm a fővárosba. Itthon egy pinceteremben nyomtuk 6 évig légkondi minden nélkül. Csóró vagyok, ösztöndíjas, ezekre a drága termekre meg ruhákra nem telik. 8 ezer a max amit ki tudok perkálni bérletre. Azt mondják ezekbe a budapesti termekbe csak márkás ruhákban nem nézik ki az embert. Én kínai fehér pólóban, tesis nadrágban, kínai cipőben nyomom és nem is akarok mást venni. Ilyen termekbe nem mennék mégha 8 ezer is a bérlet.
2020. ápr. 22. 00:23
1 2
 1/14 subrette ***** válasza:
100%
XI. kerület, Bartók Béla út, A Móricz Zsigmond Körtér és a Kosztolányi Dezső Tér között egy alagsorban van egy terem, ami már akkor megvolt, amikor a testépítés nem volt gyakori tevékenység és csak egy szűk réteg művelte. Nem tudom megvan-e még, de pár éve még linóleumpadló volt. Azóta felújították és a gépparkot kicserélték, de a retro stílusa megmaradt.
2020. ápr. 22. 06:36
 2/14 anonim ***** válasza:
93%

Haver nem ertem a problemad. Ha 8.000 ft os betlet kategorias terembe mesz ott mindenki lefossa hogy ki miben van.

Amugy meg en vehetnek barmilyen meno edzocuccot de kinai szarokban edzek megis es lefosom hogy ki mit gondol a termekben ahova jarok. A termeket is lefosom hogy milyenek. Vas legyen, a tobbi semmit nem szamit.

2020. ápr. 22. 07:24
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Képzeld én egy jó nevű terembe járok, és rohadtul nem márkás cuccokba vagyok edzeni, sőt biciklivel is szoktam menni. Ja viszont jobban nézek ki a legtöbb újmilliomos kis csivava, és les zarom az emberek véleményét. Viszont van saját házam, autóm, munkám, amit a legtöbb gyúrós nem mondhat el magáról, nálunk pl az egyik személyi edző albérletbe lakik, az össze vagyona egy bicikli, meg a pár kiló koxos izom magán😂
2020. ápr. 22. 07:38
 4/14 A kérdező kommentje:

1: googleben nem találtam meg, de majd élőben.

2: oké, nekem ismerősök mondták hogy Budapesten nagyon kinézik az embert, a női meg leprásként kerülnek. Mondjuk nem csajozni akarok, csak kínos lenne ha kiröhögnének

3: köszi, király vagy! Jól teszed! Sajnos nekem semmim nincs. Te tényleg megteheted hogy ne érdekeljen a dolog és csöves legyél. Én is erre törekednék.

2020. ápr. 22. 08:03
 5/14 anonim válasza:
93%

Én nő vagyok, és soha nem veszek/vennék fel márkás szarokat.

Nem is akarok olyannak tetszeni, aki ez alapján ítél meg.

Te se foglalkozz vele!

A lényeg, hogy sportolj! :)

2020. ápr. 22. 08:08
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
Ne foglalkozz ilyenekkel, sehol nem lesz ebből probléma.
2020. ápr. 22. 08:11
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
XI., Vida Fitness. Ha nyitva van, ott sem nézi a kutya sem, miben edzel.
2020. ápr. 22. 08:23
 8/14 A kérdező kommentje:

5: köszi szépen! Jófej vagy

6: köszi!

7: a Vida fitness terem jónak tünik, a Vida úr is nagy név a sportban. 8 alkalmas diákot tudnám kifizetni, de heti 2 edzés elég karcsú, 4-szer szoktam lejárni.

2020. ápr. 22. 09:01
 9/14 anonim ***** válasza:
88%

hát pesten nem nagyon lesz olcsóbb.

Diák 30 napos bérlet (szauna nélkül, 20 éves korig)

szauna nélkül

9.400

Nem igaz, hogy 1000 ft különbséget nem tudsz kifizetni, akkor ez a sport nem neked való sajnos, ha parizeren élsz akkor miből finanszírozod a normálisabb kajálást?

Amúgy, az iskoládnak lehet van konditerme, ahol ingyen lehet edzeni :)

2020. ápr. 22. 09:08
 10/14 anonim válasza:
100%

5-ös vagyok.

Igaz ez a XXII. kerületben van, Nagytétényben.

Atlasz SC.

6 ezért korlátlan használat, '90-esek évek Atlasz gépei, semmi b@zulás. :)

2020. ápr. 22. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!