Szombaton oldalemeléskor hirtelen beszúrt a ball vállam ezért hétfőn inkább pihentettem, de gondoltam hogy semmi komoly ezért ma mentem és bemelegítéskor szúró fájdalmat éreztem benne néha pl előreemelésnél. Meghúzódhatott? Vagy valami más?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 22:10
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet hogy elzavarnának. Ebbe a "nagy" vírusos időben nem csak azokkal foglalkoznak akik fertőzöttek?
2020. ápr. 21. 22:13
3/4 anonim válasza:
2hétig pihentetni kell és megvárni hátha elmúlik magától.
aztán következik a gondos bemelegítés, teljes mozgástartományban mozgatás, nyújtás és flector.
Ennyi. Az orvos is ugyan ezt fogja mondani. Esetleg azt hozzáteszi, hogy ha ez sem segít jöjjön vissza egy hónap múlva és megszúrom.
4/4 A kérdező kommentje:
A gondos bemelegítés, teljes mozgástartományban mozgatás és nyújtás eddig is fontos része volt az edzésemnek.
2020. ápr. 22. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!