Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szúró fájdalalom levegő...

Ricsi4488 kérdése:

Szúró fájdalalom levegő vételkor komoly baj lehet e?

Figyelt kérdés
2 hete műtöttek Pectus excavatummal PTX em lett és emiatt 1 hetet korházba kellet lennem mire azt mondták szépen felszívódott. a napokba kezdtem el érezni hogy egy valami folyadék mozog a hátam jobb oldalán mikor levegőt veszek, nem okoz fájdalmat csak zavaró. de már elkezdett a jobb melkasom szúrni mikor levegőt veszek és a nehézlégzés is erősödik. ez komoly baj lehet?

2018. júl. 27. 16:35
 1/4 Duenna ***** válasza:
Szerinted mi itt orvosok vagyunk, hogy pontos választ tudjunk adni a kérdésedre? Miért nem mégy vissza az orvoshoz, aki műtött, és akkor elmondod neki a panaszodat?
2018. júl. 27. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kiújult a PTX, remélem már az orvosnál vagy!!!

Siess, ez súlyos, nem játék! Ha nem tudsz elindulni, hívj mentőt.

2018. júl. 27. 17:26
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:

Ezzel orvoshoz kell menni azonnal. A PTX kiújulhat.

Nekem 3x volt.

Nekem is volt olyan, mintha valami folyna meg nehézlégzésem volt, ën is azonnal mentem orvoshoz, mondjuk nekem 1x volt PTX, egy másik esetben meg nem, de ezt nyílván csak szakember tudja eldönteni.

2018. júl. 27. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Na,mi lett?!
2018. júl. 30. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!