Mondanátok nektek bevált mozgásformákat fogyáshoz amiket lehet csinálni a négy fal között is? Mit és mennyit mozogtatok?
Figyelt kérdés
Az előtt is voltak rajtam kilók de home office alatt is feljött még több. A helyzet miatt négy fal között elvégezhető módszerek lennének a jók. Tudom, hogy az étkezés még lényegesebb, mit és mit nem ettetek?
F/26, 185 cm magas, 95 kg
2020. ápr. 21. 15:20
1/2 anonim válasza:
Én eljárok futni és kint az udvaron ugrókötelezem. Ha bent edzek a szobában, akkor ugrálós feladatokat végzek. Pl 4 ütemű. De elkezdtem megtanulni shuffle dancet, ami eléggé megizzaszt. Illetve erősíteni is szoktam. Nagyon sokan tartanak facen live edzéseket, azt is csinálom, illetve youtube is tele van teljes edzésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!