Mi a véleményetek hogy 11-évesen 25-centi a bicepszem?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 16. 20:54
2/6 anonim válasza:
11 évesen kisgyerek vagy nulla izommal, mire gondoltál mekkora lenne?
Teljesen átlagos vékony gyerek méretek.
3/6 anonim válasza:
Hogy még egy 11 éves gyerekkel szemben is képesek vagytok nyomni ezt zord stílust... :D
Kezdjetek már valamit magatokkal, hátha boldogok lesztek, és akkor talán egy kis kedvesség is szorul belétek.
Kérdező, egész jó és így tovább. :) Viszont te még maradj meg egy darabig a saját testsúlyos edzésnél.
4/6 anonim válasza:
#3 Üzenem neked; aki normális az ennyi idősen nem ír ki ilyen különben is 16 év a korhatár, hogy lehet jogy mégis itt van? Mert az anyja szarik rá hogy mit csinál az interneten, egy 11 évesnél rég baj ha a nimcs jobb dolga minthogy a "bicepszével" van elfoglalva. #2 voltam
5/6 anonim válasza:
Milyen szörnyű gyerek ez a kérdező, amiért fel mert jönni a Gyk-ra és megkérdezte, hogy mi a véleményünk arról, hogy 11 évesen 25 centi a bicepsze úgy, hogy amúgy ide szigorúan csak 16 év fölött jöhetsz. :D De ha ezzel olyan rosszat is tett, akkor sem viselkedünk így egy gyerekkel szemben.
6/6 anonim válasza:
Szerintem jó,nekem 16 éves lányként nem olyan sokkal vastagabb a karom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!