Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek hogy 11-éves...

Mi a véleményetek hogy 11-évesen 25-centi a bicepszem?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 16. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Semmi.
2020. ápr. 16. 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

11 évesen kisgyerek vagy nulla izommal, mire gondoltál mekkora lenne?

Teljesen átlagos vékony gyerek méretek.

2020. ápr. 16. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy még egy 11 éves gyerekkel szemben is képesek vagytok nyomni ezt zord stílust... :D

Kezdjetek már valamit magatokkal, hátha boldogok lesztek, és akkor talán egy kis kedvesség is szorul belétek.

Kérdező, egész jó és így tovább. :) Viszont te még maradj meg egy darabig a saját testsúlyos edzésnél.

2020. ápr. 16. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
#3 Üzenem neked; aki normális az ennyi idősen nem ír ki ilyen különben is 16 év a korhatár, hogy lehet jogy mégis itt van? Mert az anyja szarik rá hogy mit csinál az interneten, egy 11 évesnél rég baj ha a nimcs jobb dolga minthogy a "bicepszével" van elfoglalva. #2 voltam
2020. ápr. 16. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Milyen szörnyű gyerek ez a kérdező, amiért fel mert jönni a Gyk-ra és megkérdezte, hogy mi a véleményünk arról, hogy 11 évesen 25 centi a bicepsze úgy, hogy amúgy ide szigorúan csak 16 év fölött jöhetsz. :D De ha ezzel olyan rosszat is tett, akkor sem viselkedünk így egy gyerekkel szemben.
2020. ápr. 16. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jó,nekem 16 éves lányként nem olyan sokkal vastagabb a karom:D
2020. ápr. 18. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!