Hogyan lehetne valami testem ha nem akarok edzeni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem akarok edzeni annyira utálok de az a gond hogy semmi testem nincs. Csajom hogy lesz majd? Szerintem sehogy. Segítsetek hogyan legyek jobb edzés nélkül? Annyira utálom a régen edzettem de semmi haszna nem volt amúgy is szar a genetikában max a hasam hízik csak. Mi lesz így velem nekem se kedvem se energiám edzeni.2020. ápr. 10. 18:43
1/12 anonim válasza:
Valami tested csak-csak van, ha nem lenne, elégedetlen sem lehetnél vele!
2/12 A kérdező kommentje:
Ja nem szó szerint értem egyébként, na mindegy. Olyan szar.
2020. ápr. 10. 19:34
3/12 anonim válasza:
Egy pszichiáter ajánlanék inkább.
4/12 anonim válasza:
Késsel gyorsan alakíthatsz rajta.
5/12 anonim válasza:
Az, hogy egy idióta vagy, és semmit nem értesz a táplálkozáshoz illetve edzéshez, ráfogod az egészet a genetikára, mert az a legegyszerűbb, plusz lusta is vagy nem sokat segít. Valszeg sehogy nem lesz semmi tested. (Hogy a hozzáállásodat már meg se említsem)
Végül is csak a szokásost kéred. Gyümölcs, munka nélkül.
#abszolútnooffense
6/12 anonim válasza:
Nem a tested, hanem a mentalitásod miatt nem lesz barátnőd és nem a genetikád a szar, hanem csak nem értesz ehhez.
7/12 A kérdező kommentje:
Ehhez nem kell érteni. Volt egy osztálytársam aki nem is evett normálisan. Szóval. Nem volt neki étrendje mégis tiszta izom volt. Csinálni kell. De testépítő oldalakon is ott van, nagy részben a genetikatol függ ki hogy fejlődik. Úgy látszik inkább ti nem értettek ehhez.
2020. ápr. 11. 08:42
9/12 A kérdező kommentje:
Hát pedig le van írva akkor is az interneten is. Ha tetszik ha nem. Ott van.
2020. ápr. 11. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!