Milyen sporttáskát vegyek konditermi edzéshez? Ki milyet használ, mi a praktikus?
Figyelt kérdés
Megköszönném hogyha kapnék linket is, hogy ki hol szerezte be és milyet használ, hogy lássam is és dönteni tudjak, hogy milyet vegyek. Előre is köszönöm a válaszokat. :)2020. márc. 25. 18:24
1/2 anonim válasza:
Nem tökmindegy? A táskát beteszed a szekrénybe, nem viszed a terembe a gépek közé. Férjen bele a cuccod amit viszel, ennyi
2/2 anonim válasza:
"és milyet használ"
Én egy Nike sporthátizsákot használok
"ki hol szerezte be"
Unokaöcsém a Fradiban szerződtetett kézilabda játékos, ő szerezte, mert nekik olcsóbb
"mi a praktikus?"
Nekem az, hogy legyen belső zsebe, hogy oda tehessem az irataim, és hogy elég nagy legyen, hogy beleférjenek a következők:
Sportcipő, rövid gatya, zokni, póló, két törölköző, papucs
"hogyha kapnék linket is"
Valami ilyesmi a zsákom:
remélem, kielégítő választ írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!