Rövid haj ideálisabb vagy a hosszú, ha röpizni szeretnék? 15/L
Szeptembertől röplabdára szeretnék járni és az érdekelne, hogy a rövid haj jobb-e ehhez a sporthoz.
Mármint nem zavar annyira, mint a hosszú?
Sportoltam már előtte is, akkor nem zavart annyira, de néha kibomlott, nehéz volt felfogni utána, belecsapott a szemembe a vége.
Szóval mit gondoltok, praktikusabb lenne egy rövidebb, vállig érő haj, vagy a mell alá érő haj sem zavar semennyire?
Nekem derékig érő hajam van. Úgy sportolok.
A hosszú haj szerintem szebb.
Én úgy oldom meg ezt a problémát, hogy egészen lentre,a tarkómhoz kötöm a hajam. Nem csap bele a szemembe, arcomba.
Sokkal kényelmesebb.
Szerintem ezt próbáld ki.
Nagyon szép lehet a hajad! :)
Nekem addig sajnos nem nő meg...
Alulra volt, hogy kötöttem a hajamat, viszont az borzalmasan áll, mivel kerek az arcom, de biztos nem ez az egyetlen oka. :D
Köszönöm a válaszodat!! ^^
Nekem egészen rövid hajam van, és egyáltalán nem zavar
Szerintem a lényeg annyi, hogy ne legyen a homlokodon haj, mert az viszont nagyon zavaró. Nem is a szembe lógó, de az se jó. De ha a honlokodra lóg, akkor jobban izzad, meg minden
Ritmikus gimnasztika sportot űző lányoktól lestem el.Amúgy én hét és fél éve röplabdázom. Mondom hogy kell hosszú hajnal:
Csinálsz egy magasan levő viszonyilag szorosat és tartósát
Befonod vagy befonjak a hajad simán de szorosan raksz egy hajgumit a végére valamennyi kimarad a végen
Most felemeled a fonatot és a kimaradt rész a vége felfelé áll a véget ahol a fonat végen levő haj gumi van pedig alulról a fonás kezdeténél levő hajgumihoz hajtod.Tulajdonképp összekötöd a kettőt egy gumival.A sima rész ami pedig nincs befonva kicsit kilóg alul.
2-4perc és akáregész nap tart meg se érzed hogy van hajad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!