Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Honnan ered az a tévhit hogy...

Honnan ered az a tévhit hogy a testépítés drága sport?

Figyelt kérdés
Átlag szinten havi 100-200 ezerből ki lehet hozni, ez nem nagy összeg.
2020. márc. 24. 11:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Dolgoztam pulykatelepen biztonsági őrként, azóta nem eszek pulykahúst.. És igaza van az előzőnek, az itatóba keverik az antibiotikumot hogy kevesebb legyen az elhullás, mert mindenféle betegség van ott is. Ha túléli, pár hét és megy a vágóhídra, te meg eszed a gyógyszeres húst. Szomorú de ez az igazság, csirkénél ugyanígy
2020. márc. 26. 06:23
 22/25 anonim ***** válasza:
Te annyira de annyira okosak vagytok, hogy az már fáj.
2020. márc. 26. 06:58
 23/25 anonim ***** válasza:

Mert azt hiszik,hogy meg kell vásárolni minden xart.

A különféle kiegészítőket,és azokból is a legdrágábbakat.

Mert 1 kg fehérje lehet 3000 ft és lehet 13 ezer.+a glutaminok,edzés elötti xarok,utánna lévő vackok.

Csakhogy ezek nélkül,minimális költséggel is elérhető ugyanaz.

Én öszesen 14 ezret költök havonta tejsavóra.

A többit minek számoljam?

Ugyanúgy eszek,csak megválogatom,hogy mit.Ugyanúgy szedek vitamint,mint mások ,akik nem edzenek,mex 2x annyit.

Közel sincs havi 100 ezer..

Persze a hozzánemértőknek halvány f..juk nincs semmiröl sem.

2020. márc. 26. 10:19
 24/25 AnonimAthlet ***** válasza:
Most ha itt állna előttem ez a sok önelégült bunkó féreg... Szívesen megverekednék velük... Arrogáns, öntelt, élettelen emberek... Komoly kapcsolatról, gyerekekről, saját házról ti ne nagyon álmodjatok... Ha lenne gyerekét ék, saját házatok akkor átértékelnétek azt a 100-200 ezret. :)
2020. márc. 26. 15:56
 25/25 AnonimAthlet ***** válasza:
Gyermeketek**
2020. márc. 26. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!