Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Honnan ered az a tévhit hogy...

Honnan ered az a tévhit hogy a testépítés drága sport?

Figyelt kérdés
Átlag szinten havi 100-200 ezerből ki lehet hozni, ez nem nagy összeg.
2020. márc. 24. 11:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Diákként. De te tanulsz. Gondolom valami értelmeset, hasznosat. Voltam ezzel így én is.

Szereztem kis tapasztalatot, pár év, beindítottam a vállalkozást, először egyenként, aztán lett belőle lassan egy szép kis cég.

Ha akarod és mindent megteszel neked is sikerülni fog!

2020. márc. 24. 15:12
 12/25 anonim ***** válasza:

50-60 ezret havonta szerintem aki 2 doboz marlborot szív/nap dohányzik el.

Elárulom neked, hogy a csórók általában töltik a cigit :)

Attól még mert neked 100ezer ft semmi, pl egy tanárnak / bolti eladónak / raktársonak stb ez a fizetése több mint fele.

Amúgy 25ezres terembérlettel téged nagyon átvágnak.

2020. márc. 24. 15:58
 13/25 anonim ***** válasza:

Hallod engem nem érdekel mit szívnak. Mindegy mit szívsz, a tüdő rák ugyan olyan ennek is annak is. Az a töltött cigi sincs ingyen. Pár kiló minőségi hús annak az árából is kijönne havonta.

25k miért lennék átverte? Ez nem vidéki proli terem. Pest, belváros, úszómedence, szauna, gőz használattal. Havi korlátlan. Ez bőven korrekt.

Ez nem nagy ügy, nem prémium hely. Hanem olyan ahova olyan emberek járnak akik egy picit adnak már magukra és a környezetükre. Nem több. Nem oxigén Naphegy celebhely...

2020. márc. 24. 16:04
 14/25 anonim ***** válasza:

Az étrendem, mivel átmenetileg full csóró vagyok:

600 g csirkemell

10-15 egész főtt tojás

200 g rizs

200-300 g alma

Emellett napi két szem Mega Daily One, 3000 mg C-vitamin, 1500 mg kálcium, 800 mg magnézium, 5000 NE D-vitamin, víz.

Lehet számolni drága-e.

2020. márc. 24. 20:44
 15/25 anonim ***** válasza:

Attól függ. A keményvonalas testépítés valóban drága. Egy növi kúra havi 70 körül van. Emellé a rengeteg kiegészítő, és a patent kaja sem olcsó.

Ha a hobbi testépítés nézzük akkor viszont valóban nem nagy kaland. A kaján kívül lényegében csak a kondibérlet amire költeni kell, ami 15 körül simán megáll.

A többlet kaja pedig elenyésző. Sőt, ha életszerűen nézzük, mivel nincs cukros üdítő, édesség, szesz, sem egyéb "kiegészítő", akkor bőven ugyan ott vagy, mint egy nem testépítő ember. Szóval lehet, hogy a focihoz csak egy labda kell, de az életmód kiegyenlíti a számlát.

Viszont a keményvonal az húzós. Húzósabb, mint egyéb sportok profi szintje

2020. márc. 24. 22:40
 16/25 anonim ***** válasza:
Egy versenyszezon Minimum 1 milla, de inkább több, szóval drága sport verseny szinten, aki hobbiból tolja ott igazából a bérlet, esetleg fehérje, vitamin ami kellhet, kaját nem írom mert aki nem sportol az is eszik (nyilván mást és nem annyit)
2020. márc. 25. 11:18
 17/25 anonim ***** válasza:
62%

"kaját nem írom mert aki nem sportol az is eszik (nyilván mást és nem annyit)"

Ha utána számomsz kijön, hogy a hulladék kaja még drágább is mint a minőségi...

2020. márc. 25. 11:35
 18/25 anonim ***** válasza:
A nagy minőségi antibiotikumos csirkemelltől ha állandóan azt zabálsz, meg rizst, brokkolit, előbb utóbb vmilyen betegség utolér, kb 5 volt versenyzőt ismerek akinek maradandó egészségügyi baja lett a tiszta étkezésbő álló diétától, és nem, nem a cucc mellékhatásaként (olyan is van aki attól ment tönkre)
2020. márc. 25. 16:18
 19/25 anonim ***** válasza:
Milyen antibiotikumos csirkemellről beszélsz? Nem azt jelenti a minőségi kaja. De neked nem fogom elmagyarázni mert csak egy ostoba troll vagy.
2020. márc. 25. 16:28
 20/25 anonim ***** válasza:
Menj el egy csirketenyésztő telepre, aztán okoskodj.
2020. márc. 25. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!