Az a tévhit miért terjedt el hogy a csirkemell minőségi hús?
Ezt mibol allitottad meg?
Amugy azert mert alapjaraton nincs "ize" igy konnyen izesitheto
Azert, mert a sport szempontjabol nem tevhit. A testepitesnek nem tudom mi koze van a gasztronomiahoz. Itt a hus biologiai erteke szamit, abban pedig mindet felulmulja a csirke azok kozul amit emlitettel, vagy hasonlo szinten van vele.
Gasztronomia szempontjabol egyebkent a beka segge alatt van a csirke, sok etteremben nincs is, vagy legfeljebb csak comb.
#5 Ebben nem latok semmi problemat. Azert vannak tenyesztve, hogy meghaljanak, akkor miert lenne ez baj? Ezek nem kis aranyos mezei csirkek, hanem genetikai hulladekok. Ha nem vagnak le oket sem elnenek sokkal tovabb, mert erre lettek kitenyesztve, es ezt a szervezetuk nem birna hosszu tavon. Olyan mint a feher-belga kek marha. Ha nincs az ember nem is letezne a vilagon, ha magara hagynank szaporodni sem tudna, kipusztulna magatol.
Mert mennyi cuccot tolok?😂
Versenyzek, igy eleve nem az egeszsegrol szol, nekem soha nem is szolt arrol egyaltalan elotte sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!