Ti lejártok a terembe a víruspánik óta?
Figyelt kérdés
2020. márc. 22. 23:10
1/28 anonim válasza:
Nem, szépen kérlek te se menj!
3/28 A kérdező kommentje:
Én járok, és fogok is. Az alapvető higénés intézkedéseket vetartom, illetve a 2 méteres távolságot is másoktól.
Szerintem veszélyesebb nem járni, ha megnézed a rizikó faktorokat (kardiovaszkuláris/légzőszervi/cukor/daganatos megbetegedések. Ez ellen mind véd a mozgás, illetve az immunrendszert is erősíti.
2020. márc. 22. 23:19
4/28 anonim válasza:
nem járok, mert nem túl nagy az a terem ahová jártam, és tömegközlekedéssel jutottam el odáig
viszont sokat túrázom (az erdőben nem fogok senkit megfertőzni) és itthon saját testsúlyos edzést és cardiot végzek és vannak súlyzóim
5/28 anonim válasza:
A maradj otthon! Mondatban mi az amit nem ertesz?
6/28 anonim válasza:
Én nem, de nekem mondjuk vannak itthon súlyaim és az edzéseim nagy része eddig is (weighted) calisthenics volt. Rackem nincs, de így is meg tudom oldani, a "lábazást" is. Gépeken nem nagyon edzettem de a csigás gyakorlatokat valamennyire ki tudom váltani gumiszalaggal és tornagyűrűm is van.
7/28 anonim válasza:
Mennék, ha nyitva volna a terem. Szerintem ez a víruspánik nagyon túl van tolva.
8/28 anonim válasza:
Otthon kell maradni mindenkinek! Fogyatékosok vagytok, hogy ezt nem értitek meg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!