Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi 1500 ft elég?

Napi 1500 ft elég?

Figyelt kérdés

Szeretnék komolyabban foglalkozni a testépitéssel. VIszont sajnos nem valami erős az egzisztánciális hátterem, ezért napi 1500 ft-ot tudnék erre szánni. (természetesen emellett vennék havonta fehérjét)

Szerintetek ez elég?

2020. márc. 21. 19:03
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Elnézést a pontatlanságom miatt. Kizárólagosan a kajára gondoltam. A kondi bérletet illetve a havi fehérje adagokat tudnám magamnak biztositani. Tehát a kérdés csak az, hogy 1500 Ft elég-e egy napra kizárólagosan étrendre?

Paramétereim:

77 kg

180 cm

21\F

2020. márc. 22. 00:06
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért ne felejtsétek el, hogy 100 kilóra behízva nem kell teljes testsúlyra számolni a fehérjét. Jó esetben van a zsírmentes tömeged 80 kiló, akkor már nagyon ott vagy, ezt szorozd be 2-vel és máris ott vagyunk, hogy csak 160 gramm fehéjre kell egy naturál max közeli szinten. Fél kiló husban van 100 gramm fehérje, plusz egy kis tojás, a köretek és meg is van a fehérjebevitel, ismétlem, egy naturál max közeli szinttel. Túltoljátok ti ezt a fehérjebevitel dolgot. :D
2020. márc. 22. 00:20
 13/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, esetleg a kérdésemre is tudnál válaszolni? :(
2020. márc. 22. 00:26
 14/27 anonim ***** válasza:

Fehérjepor nem szükséges neked, inkább vitaminra költs. 120 gramm fehérje bőven elég lesz. Számoljunk napi fél kiló csirkemellet és 3 tojást, ez kb 900 ft. 900 forintbol megvan a fehérjebeviteled és nagyjából a zsírbeviteled is.

Azt meg, hogy neked mennyi szénhidrátra lesz szükséged, azt nem tudom, de marad 600 forintod még szénhidrátforrásra, abból kapsz majdnen 1 kiló rizst pl,de annyi csak nem kell majd, és még egy kis zöldségre is futja.

2020. márc. 22. 00:46
 15/27 anonim ***** válasza:
A komoly testépítéshez akkor is nagyon kevés fél kiló hús, főleg hogy naturalon nem lehetsz komoly testépítő, még a nagy natural Illés Norbi, Lénárd Lajos is full koxosok, volt szerencsém versenyen hozzájuk, egyikkel még álltam is egy szinpadon. Azt a sűrűséget, szárazságot, tömeget esélytelen kox nélkül összehozni. Visszatérve a kajára, nem elég 1500 forint naponta, főleg ha tömegelsz, most vagy 80 kiló, gondolj bele magadra pakolsz 10-20 kilót állandóan zabálni fogsz. Csirke rizst gyorsan megunod, főleg majd diéta alatt, mert ugye komoly testépítőésről volt szó, ahol tömegelés után illik diétázni is, aztán megint tömegelés, megint diéta, de ha csak hobbi gyúrós vagy, akkor nem leszel 100 kiló, max kövéren, és nem kell annyi húst se zabálnod. Ja akkor koxolnod se kell
2020. márc. 22. 06:31
 16/27 anonim ***** válasza:

# 12 Én hasonló paraméterekkel kezdtem az edzést.A adag amit leírtál kb 1 hónapig volt kielégítő.

Hiába emeltem a cht ugyanúgy éhes voltam...amint növeltem az adagod 2grammra egyből jobb lett és én nem is dolgoztam nehéz fizikai munkát.

A kérdezőről nem tudjuk mit dolgozik mennyi a napi aktivitása stb....

Szóval nincs túltolva ez a fehérje mennyiség.

2020. márc. 22. 12:59
 17/27 A kérdező kommentje:

14: Milyen vitamint ajánlasz?

16: Ha jól értem te ajánlod a külön fehérje vásárlást is és emellett elegendőnek érzed a napi 1500 ft-ot?

2020. márc. 22. 17:08
 18/27 anonim ***** válasza:
Hol lenne elég ezeöccá😂😂😂? A kaja ha fejlődni akarsz, minimum 100 ropi havonta. De kezdd el az edzést,és rájössz ha a tapasztaltabbnak nem hiszel.
2020. márc. 22. 17:37
 19/27 anonim ***** válasza:

Akárhogy spártáztok nem lesz elég 1500.

Előbb utóbb kell tápkieg is.

Előbb utóbb megunja a sima csirke rizst + olcsó zöldséget és tojást.

A változatosság pedig drágább lesz.

Tapasztalatból beszélek de lehet továbbra is az ellenkezőjét állítani.

Kérdező ha napi 1500 forintod van és kezdő vagy akkor bevásárolsz és meglátod mennyire elég.

Ilyen egyszerű.

Fogalmunk sincs hogy otthon ülsz egész nap vagy kemény fizikai munkát végzel 3 műszakban...ezek függvényében teljesen más kaja igényeid lehetnek....

2020. márc. 22. 18:35
 20/27 A kérdező kommentje:

Napi aktivitásom:

Jelenleg egyetemre járok, de mivel most távoktatás vagy ezért kb egész nap itthon ülök.

Ha ennek fényében tudnátok adni egy objektiv válasz, azért hálás lennék.

2020. márc. 22. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!