Azok a sportolók akiket zavar hogy bezártak az edzőtermek, miért nem mennek el önkénteskedni?
Figyelt kérdés
Rengeteg nyugdíjast kell most ellátnia kulönböző szervezeteknek.
Ott is lehet emelgetni a lisztet, csomagokat etc.
2020. márc. 20. 09:37
3/12 anonim válasza:
Állod a kaját amit elégetünk ez alatt? Ha nem akkor miért gondolod hogy bárki ingyen elmegy dolgozni??
4/12 anonim válasza:
segítőkészség? empátia?
vagy nálad csak az én én én megy?
5/12 anonim válasza:
Aztán a következő választásokon 3% nyugdíjemelésért empátiából eladják a fiatalok jövőjét. Az a baj, hogy a nyugdíjasok úgy vannak vele, hogy nekik mindan jár, pusztán azon a jogon, hogy megöregedtek.
6/12 anonim válasza:
mert arról tényleg a nyugdíjasok tehetnek, hogy a csapból is fidesz propaganda folyik
persze hogy el fogják hinni, főleg mert abban a korban vannak, hogy akár tetszik akár nem, egyre nehezebb már a kritikus gondolkodás
szvsz ezért nem ők a hibásak, nem büntetném őket emiatt
7/12 nemaRendőrség válasza:
@3
Mert a kondiban ki állja? Még te fizetsz hogy ott lehess
9/12 anonim válasza:
Azért nem ugyanaz lisztet emelgetni meg tri szettelni. Aki meg amúgy nem tiszta az pont nem hagyja abba az edzést mert rosszabbul jár mintha elkapná a vírust (amit nem fog elkapni mert az edzéstől erősebb az immunrendszere mint egy átlag embernek)
10/12 anonim válasza:
#9 attól még ugyanúgy elkapja a vírust, ami még ismeretlen az immunrendszere számára. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!