Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kathi Béla miért nem hajlandó...

Kathi Béla miért nem hajlandó bezárni az edzőtermeit a koronavírus-járvány miatt?

Figyelt kérdés
Az oké, hogy még nincs róla rendelet, de egy ekkora sportember hogy lehet ennyire buta? Nem neki kéne példát mutatnia, ha már a vendégkörének nincs annyi esze, hogy otthon maradjon? [link]
2020. márc. 19. 00:44
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
80%
Nem akartam de végül rákattintottam... Ott is kapja a tarack az ívet rendesen. Izomagyú pötsfejek. Te meg birka aki itt prolizik tudod mit csinálj? Menj nézz körül a való életben és láss tovább az izomszagú gyurósteremnél. Juj mennyi munka van benne hogy úgy nézzél ki mint egy gorilla és most nem tudsz majd csirkét zabálni rizzsel? Mondjuk megértelek. Qrni már rég nem tudtok, a sok $z@rtól már a cerka sem áll..marad a gyúrás. Pffff
2020. márc. 20. 22:37
 32/41 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy szerintem legalább a futógépeket valahogy szeparálni kellene, pl elszállítani néhányat a bezárt iskolákba és ott termenként lehetne egyet használni. Persze ez egyéni megoldásokat igényel, de a legnagyobb gond a konditerekkel hogy ott min 3-4 m-t kellene egymástól tartani mert nagyon intenzív a légzés. Utcán is távolabb megyek ha elfutna mellettem valaki aki izzad és kapkodja a levegőt.
2020. márc. 20. 22:58
 33/41 anonim ***** válasza:

#32 Viccesen hangzik, de a legtobb uj epitesu iskolaepuletben a fodem nincs olyan allapotban, hogy berakj egy futogepet. 😃 Egyebkent mukodhetne is, de akkor mar felmerul bennem a kerdes, miert nem fut kint.

Jobban belegondolva ezekbe a sikerekbe meg szintekre amit Belaval kapcsolatban emmleget itt valaki. Persze, minden vagyam hogy ugy teliverjem magam es a cegem hitelekkel meg lizinggel, hogy egy 2-3 honapos bevetel kieses foldhoz vagjon. 😃 Igen, erre valoszinuleg itt mind irigyek vagyunk a netto 150k-s fizunkkal. 😃

2020. márc. 21. 07:50
 34/41 anonim ***** válasza:
#27 Nem mi, de remelhetoleg nem is o. Kozeljovoben majd az allam eldonti. 😉
2020. márc. 21. 07:53
 35/41 anonim ***** válasza:
75%

Előbb utóbb mindent bezáratnak vagy max 15 óráig lehet nyitva.

A nagyobb edzőtermek már bezártak.

A kis falusi kisvárosi termek még nyitva vannak.

2020. márc. 21. 20:44
 36/41 anonim ***** válasza:
75%

nyilván most meg fogok bántani pár embert, de nekem is az a tapasztalatom, hogy profi és hobbigyúrósok nagy része meglehetősen egyszerű, frusztrált ember, akinek a kinézete a legfontosabb (ja és persze a pénz).

Egyébként mit vársz, amikor a lángész Drugs Bunny nemrég arról cikket, hogy ő bezzeg most is megy edzeni. Mondjuk ő aztán tényleg buta, mint a föld, ezt eddig is tudtuk.

egyébként meg ezen az oldalon is azért szoktam le a táplálkozás témakörről, mert a sík gyúrósok teleokádnak minden kérdést a „csak a csirkerizsjó, a zsír maga a sátán” baromságaikkal.

az 52%os gyúróska meg orvosi eset. már nem tudom, hányadik kérdésnél írja le ezt az „irigység vírus, incel fiúk” ökörséget. egy kérdésnél leérveltem, de úgy látszik, azóta is nyomja ezt a vergődést

2020. márc. 23. 12:57
 37/41 anonim ***** válasza:
53%

36-oska,neked javaslom ezt,te is akkor azt a tábort erősíted aranyapám:

[link]

Meg ezt

[link]

Tessék,tudom mindenki hülye,ti max a TV-t böfögitek vissza pont nektek való.

Az utolsó videót egy gyógyszerész testépítő csinálta csak halkan leírom.

2020. márc. 23. 14:05
 38/41 anonim ***** válasza:
32%

utolsó, köszönöm, hogy demonstrálod is, a testépítők és rajongóik mennyire buták :DDD

belinkelsz videót Czibók Laciról (RIP), aki az egyik legbutább magyar videós volt, 50 évesen beszélni nem tudott normálisan, és nem értett semmihez, a kommentek között rendszeresen kijavították.

a videóban meg semmit értelmes nem hangzik el, csak elnyomja a szokásos "mindenki irigy a gyúrósokra" közhelyet, mert ugye az elképzelhetetlen, hogy aki lenézi őket, az szintén sportol, csak egyszerűen röhejesnek tartja nem funkcionális izmok építését.

aztán belinkeled a kamupártos Gődény Györgyöt, akinek rég börtönben kellene ülnie, ugyanis 200 millió ft párttámogatást kéne visszafizetnie, ja és nem mellesleg, egy gyóygszerész aztán rohadt hiteles vírus témában :D

"36-oska,neked javaslom ezt,te is akkor azt a tábort erősíted aranyapám"

ti, gyúrósok, nagyképűsködésen kívül képesek vagytok bármire is? nem úgy látom. te is pont olyan átlag prolinak tűnsz, mint Czibók: nagyképűsködés megvan, aztán meg is áll a tudomány.

mondjuk nem csodálkozom, értelmes Czibók fan-nel még nem talákoztam, a rajongótábora 99%a tájékozatlan, buta, agresszív prolikból áll.

2020. szept. 9. 07:16
 39/41 anonim ***** válasza:
60%

Gődény egy vicc, annyi ok-okozati összefüggés mentes, laikus füllel is messziről hallható sztereotíp hülyeséget összehordani doktorált gyógyszerész szakember révén, nagyon meredek. Én nem hiszem el, hogy az a fickó a vírussal kapcsolatos megnyilvánulásaiban a saját gondolatait és álláspontját tükrözte. Ha még is, az baj. Azért mert a neve előtt ott a Dr. és össze tud rakni két értelmes mondatot (rajta kívül kb. senki nem képes erre a Testépítés feketén-fehéren c. dokumentumfilmben), meg nyíltan beszél a doppingszerek káros hatásairól, egy mentorként bálványozza az amatőr (erő) sport társadalom. Valószínűleg ezért mert megszólalni egy tőle teljesen kívülálló témában is.

Lacit nem kell bántani, ő a saját véleményével megcélzott egy társadalmi réteget akit nagyon betalált, sokan szerették, ettől sem ő, sem a rajongói nem lesznek rossz emberek. Sőt én még azt is véltem felfedezni korai videóiban, hogy közel 50 évesen jött rá, hogy jó maga is mekkora hülyeségeket csinált 20-on éves izomagyként. Ezeknek a gondolatoknak rendszeresen hangot is adott a videóiban, mondhatni volt önkritikája. Na ez manapság nagyon, de nagyon kevés emberben található meg.

2020. szept. 9. 07:58
 40/41 anonim ***** válasza:
Utolsó én is szerettem Lacit, viszont azt hitte, hogy az ő véleménye mindig helyes is. Mármint, hogy ő gondolja jól a dolgokat. Nem hitte el, hogy ő is beszél hülyeségeket. Sajnálom, hogy meghalt.
2020. szept. 9. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!