Kathi Béla miért nem hajlandó bezárni az edzőtermeit a koronavírus-járvány miatt?
#32 Viccesen hangzik, de a legtobb uj epitesu iskolaepuletben a fodem nincs olyan allapotban, hogy berakj egy futogepet. 😃 Egyebkent mukodhetne is, de akkor mar felmerul bennem a kerdes, miert nem fut kint.
Jobban belegondolva ezekbe a sikerekbe meg szintekre amit Belaval kapcsolatban emmleget itt valaki. Persze, minden vagyam hogy ugy teliverjem magam es a cegem hitelekkel meg lizinggel, hogy egy 2-3 honapos bevetel kieses foldhoz vagjon. 😃 Igen, erre valoszinuleg itt mind irigyek vagyunk a netto 150k-s fizunkkal. 😃
Előbb utóbb mindent bezáratnak vagy max 15 óráig lehet nyitva.
A nagyobb edzőtermek már bezártak.
A kis falusi kisvárosi termek még nyitva vannak.
nyilván most meg fogok bántani pár embert, de nekem is az a tapasztalatom, hogy profi és hobbigyúrósok nagy része meglehetősen egyszerű, frusztrált ember, akinek a kinézete a legfontosabb (ja és persze a pénz).
Egyébként mit vársz, amikor a lángész Drugs Bunny nemrég arról cikket, hogy ő bezzeg most is megy edzeni. Mondjuk ő aztán tényleg buta, mint a föld, ezt eddig is tudtuk.
egyébként meg ezen az oldalon is azért szoktam le a táplálkozás témakörről, mert a sík gyúrósok teleokádnak minden kérdést a „csak a csirkerizsjó, a zsír maga a sátán” baromságaikkal.
az 52%os gyúróska meg orvosi eset. már nem tudom, hányadik kérdésnél írja le ezt az „irigység vírus, incel fiúk” ökörséget. egy kérdésnél leérveltem, de úgy látszik, azóta is nyomja ezt a vergődést
utolsó, köszönöm, hogy demonstrálod is, a testépítők és rajongóik mennyire buták :DDD
belinkelsz videót Czibók Laciról (RIP), aki az egyik legbutább magyar videós volt, 50 évesen beszélni nem tudott normálisan, és nem értett semmihez, a kommentek között rendszeresen kijavították.
a videóban meg semmit értelmes nem hangzik el, csak elnyomja a szokásos "mindenki irigy a gyúrósokra" közhelyet, mert ugye az elképzelhetetlen, hogy aki lenézi őket, az szintén sportol, csak egyszerűen röhejesnek tartja nem funkcionális izmok építését.
aztán belinkeled a kamupártos Gődény Györgyöt, akinek rég börtönben kellene ülnie, ugyanis 200 millió ft párttámogatást kéne visszafizetnie, ja és nem mellesleg, egy gyóygszerész aztán rohadt hiteles vírus témában :D
"36-oska,neked javaslom ezt,te is akkor azt a tábort erősíted aranyapám"
ti, gyúrósok, nagyképűsködésen kívül képesek vagytok bármire is? nem úgy látom. te is pont olyan átlag prolinak tűnsz, mint Czibók: nagyképűsködés megvan, aztán meg is áll a tudomány.
mondjuk nem csodálkozom, értelmes Czibók fan-nel még nem talákoztam, a rajongótábora 99%a tájékozatlan, buta, agresszív prolikból áll.
Gődény egy vicc, annyi ok-okozati összefüggés mentes, laikus füllel is messziről hallható sztereotíp hülyeséget összehordani doktorált gyógyszerész szakember révén, nagyon meredek. Én nem hiszem el, hogy az a fickó a vírussal kapcsolatos megnyilvánulásaiban a saját gondolatait és álláspontját tükrözte. Ha még is, az baj. Azért mert a neve előtt ott a Dr. és össze tud rakni két értelmes mondatot (rajta kívül kb. senki nem képes erre a Testépítés feketén-fehéren c. dokumentumfilmben), meg nyíltan beszél a doppingszerek káros hatásairól, egy mentorként bálványozza az amatőr (erő) sport társadalom. Valószínűleg ezért mert megszólalni egy tőle teljesen kívülálló témában is.
Lacit nem kell bántani, ő a saját véleményével megcélzott egy társadalmi réteget akit nagyon betalált, sokan szerették, ettől sem ő, sem a rajongói nem lesznek rossz emberek. Sőt én még azt is véltem felfedezni korai videóiban, hogy közel 50 évesen jött rá, hogy jó maga is mekkora hülyeségeket csinált 20-on éves izomagyként. Ezeknek a gondolatoknak rendszeresen hangot is adott a videóiban, mondhatni volt önkritikája. Na ez manapság nagyon, de nagyon kevés emberben található meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!